2777
2789
عنوان

بارداری با بتا پایین

256 بازدید | 50 پست

من ۶ مهر پریود شدم و این ماه باید ۳۰ مهر پریود میشدم ولی نشدم .دیروز بیبی زدم بلافاصله دوتا خط پررنگ ظاهر شد رفتم ازمایش دادم که بتا رو زده بود ۲۰۰ بردم مرکز بهداشت گفت بتا پایین دوباره تکرار کن امروز دوباره ازمایش دادم شده بود ۵۲۰.الان از این میترسم نکنه بارداری خارج رحمی باشه.تورو خدا اگه کسی تجربه داره بگه

زندگی قبل تو سوتفاهم بود نفس مامان😘😘                     (کاربری دست دو نفره)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهم اینه که بعد از چهل و هشت ساعت ، بتا دو برابر بشه ،که واسه شما اتفاق افتاده ،خوبه که

مال من بعد ۲۴ ساعت دوباره ازمایش دادم.ولی ماما مرکز بهداشت منو ترسونده

من نمیدونم سطح سواد اینا چیه هیچی نشده میگن بتا پایینه

بتات خوب رفته بالا

شاید دیرتر تخمک‌گذاری داشتی

نگران نباش عزیزم 

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

همیشه یه جا آزمایش بتا بدهاگه درد شکمی و کمر زیادی داشتی یا گردن کتفت درد گرفت برو دکتر برای خون ریز ...

هیچ کدومو ندارم ولی نگرانی باعث علایم کاذب میشه برام 😔

یعنی این بعد ۲۴ساعت که دو برابر شده خوبه؟

معمولا باید تو ۴۸ ساعت ۲ برابر بشه

اگر علائم خاصی نداری نگران نباش

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

همیشه یه جا آزمایش بتا بدهاگه درد شکمی و کمر زیادی داشتی یا گردن کتفت درد گرفت برو دکتر برای خون ریز ...

عزیزم گردن و کتف چرا؟؟؟

2810