2777
2789
عنوان

خاک برسر من که شیر خشک به بچم ندادم هم خودما زجر دادم همه بچه را

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 73 پست
الان نان میخوره شیشه شو میخوام دکتر براون بخرم الان چیکو دارممیگن نان خوشمزه تر از همه ببلاک خریدم ن ...

بچه برادرم رو چندین شیشه براش گرفتیم 

یومامی و اونت هر دو رو براش گرفتیم دقیقا شبیه همه 

اما یومامی رو نخورد اونت رو خورد 

بعد جالبه اول سر شیشه اونت تک سوراخ بود شصت سی سی میخورد براش سر شیشه چهار سوراخ گرفتیم راحت شد نود تا میخوره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا صورت مسأله رو پاک می‌کنی شیر شبش رو باید الان قطع کنی تازه داری عزای اینو میگیری که چرا شیر خشک ...

آره وزنش خوبه 

کردم به محض اینکه سینه را در میارم شروع می‌کنه جیغ زدن اگرم به زور بخوابونمش فقط نیم ساعت یا نهایت یک ساعت

غم داغ تنها  برادرم منا ذره ذره اب کرد درست مثل به سرطان بد خیم 🖤🌒
به خدا به سختی شیر مادر نیست به خدا مدام سرگیجه دارم دندون درد ضعف بی‌حال بیخوابی به خدا اغراق نمیکن ...

کاملا درکت میکنم بچه منم شیشه نمی گرفت دوست نداشت منم گولش میزدم با قاشق مربا خوری می ریختم دهنش کمی وقتی شروع به مز مزه میکرد آروم شیشه رو می بردم دهنش چند روز طول کشید ولی آخر شیشه رو گرفت

بچه برادرم رو چندین شیشه براش گرفتیم یومامی و اونت هر دو رو براش گرفتیم دقیقا شبیه همه اما یومامی رو ...

چند وقتش بود سرشیشو عوض کردین من دو قطره گرفتم ب اش حسابی کلافه شد 

بچم دو ماهشه.

❤️امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام❤️

چند وقتش بود سرشیشو عوض کردین من دو قطره گرفتم ب اش حسابی کلافه شد بچم دو ماهشه.

از همین اول چهار ماهگی سر شیشه رو عوض کردیم به محض عوض کردن سر شیشه بیشتر شیر خورد طفلک سختش بود با سر شیشه قبلی 

اما دو ماهگی دو سوراخه خوبه

اره آب جوش و آب سرد باید داشته باشی . مدام شیشه بجوشونی مدام بشوریش یک مکافاتیه آره فقط دورش قشنگه ه ...

دقیقا همه اینا به کنار استریل و ضدعفونی کردن خود شیشه شیر هم مرحله مهمیه ، دکتر ظریفی متخصص اطفاله توی پیجش می‌گفت فقط کسایی معتقدن که شیر خشک دادن آسونه که استریل و ضدعفونی کردن شیشه رو اصلا انجام نمیدن 

کجای شیرخشک آسون تره نمی‌فهمم 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
دقیقا همه اینا به کنار استریل و ضدعفونی کردن خود شیشه شیر هم مرحله مهمیه ، دکتر ظریفی متخصص اطفاله ت ...

اونجاش که همسایمون بچش همسن بچه من میگه شب ساعت 12 بهش شیر میدم می‌خوابه تا 6 صبح بیدارم نمیشه تا صبح 

غم داغ تنها  برادرم منا ذره ذره اب کرد درست مثل به سرطان بد خیم 🖤🌒
دقیقا همه اینا به کنار استریل و ضدعفونی کردن خود شیشه شیر هم مرحله مهمیه ، دکتر ظریفی متخصص اطفاله ت ...

اره ساعت ۲ شباوج خواب سنگین ساعت بزاری بلند بشی شیر آماده کنی تا بخوره بعد بشوری و ۲ بار بجوشونی بزاری کنار تازه من همسرم ساعت بعد من بود یعنی کمک می‌کرد ولی قشنگ له بودیم این وسطا مامانمم دلش میسوخت شبا گاهی میموند

مرسی به نظرتون چه شیرخشکی بگیرم براش

ببین هر بچه ای یک مدل شیر خشک بهش میسازه جاری من دو قلو داره دو تا شیرخشک متفاوت میده میگه ده تا شیرخشک عوض کردم تا ببینم کدوم به کدومشون میسازه الان به بکیشون نان میده به اون یکی سیمیلاک نئوشور 

اما زن داداشم ببلاک گولد میده

آره وزنش خوبه کردم به محض اینکه سینه را در میارم شروع می‌کنه جیغ زدن اگرم به زور بخوابونمش فقط نیم س ...

ببین تو این کار رو وقتی میخوای به کل از شیر بگیری هم باید بکنی الان که سنش کمه بکن و از شیر شب بگیرش دندوناش در بیاد دندوناش داغون میشه با شیر شب وزنش هم که خوبه بگیر از شیر شب خلاص کن خودت و بچه رو 

اینکه جیغ میزنه گفتم دیگه بچه اعتراض می‌کنه معتادش کردی میخوای ترکش بدی معلومه که اعتراض می‌کنه ،سینه رو در بیار قبل از اینکه به گریه بیفته دوباره سینه رو بذار دهنش دیدی چشمش داره سنگین میشه بکش بیرون گریه می‌کنه دوباره بده انقدر تکرار کن تکرار کن تکرار کن تا دیگه نتونه اعتراض کنه 

لحظه ای که بچه به خواب می‌ره مهمه که سینه توی دهنش نباشه 

چرا ؟ چون سیکل خواب بچه ها سینوسیه و بین خواب بیدار میشن بخاطر گرسنگی نیست سیکل خوابشونه و برای اینکه مجدد بتونه بخوابه اگر عادتی براش به وجود آورده باشی دوباره بهش نیاز داره برای همینه که نباید روی پا بذاری یا زیر سینه باشه و از این کارا عادت زیر سینه بودن رو حذف کن ولی نری یه عادت غلط تر جایگزین کنی هیچ عادت جدیدی ایجاد نکن نهایت کاری که میتونی بکنی اینه که تپ تپ بزنی پشتش و آروم زمزمه کنی الان وقت خوابه مامانی الان وقت شیر خوردن نیست همییییین نری سر پا بگردونیش یا بذاری روی پا و از این کارای غلط

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
2810