2777
2789
عنوان

خاک برسر من که شیر خشک به بچم ندادم هم خودما زجر دادم همه بچه را

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 73 پست
چرا شیرتو نمیگیری بزاری تو شیشه شبا بزاری دهنش

اونقدری زیاد نیست شیرم بعدشم شیشه نمیگیره 

غم داغ تنها  برادرم منا ذره ذره اب کرد درست مثل به سرطان بد خیم 🖤🌒
من ب دوتابچه هام ازهمون اول فقط شیرخشک دادمتحمل اینکه یکی بهم بچسبه نداشتم نمیدونم چرا اصلا خوشم نمی ...

الان بچه هات خداروشکر سالمن؟

پس چرا میگن هیچ چیز شیرمادرنمیشع؟

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیر خشک بخر اگه شیرت کمه شبا بهش بده بخوره تا راحت بخوابین

منم برای بچه اولم شیر خشک ندادم مادر شوهرم رو خدا لعنت کنه همچنین خودم رو که به حرفش گوش دادم 

گفت شیرخشک نده گرونه نمی تونی بخرید بعد بچه از گشنگی می می‌ره منم ندادم شیر خودم هم خیلی کم بود هر بیست دقیقه گشنه میشد وزنش کم بود  

ولی برای بچه دوم و سوم از قبل به دنیا اومدنشون شیر خشک خریدم هم خودم راحت بودم و هم بچه 

رفلاکس داره بخاطر پر خوری

بازم شیر خشک میدادی بخاطر رفلاکس همینجوری بیدار میشد و باید شیر میدادی، حدااقل سینه رو راحت میذاری دهنش ولی شیر خشک باید بری درست کنی، بزرگ تر بشه بهتر میشه

تو شیب بخوابون و همچنان باد گلو بگیر براش که اذیت نشه

غذای کمکی هم دادم فایده نداشت بدتر شد تازه آخه رفلاکس هم داره دارو میخوره

خوب میشه نگران نباش ۶ ماهش بشه بهتر میشه

شروع رژیم .۱۶ آبان  .  وزن در ۱۶ آذر ۶۶ کیلو . من می توانم

شیر خشک بخر اگه شیرت کمه شبا بهش بده بخوره تا راحت بخوابینمنم برای بچه اولم شیر خشک ندادم مادر شوهرم ...

نمیخوره شیر خشک 

والا بچه من شیرخشکیه شبا یکساعت به یکساعت بیدار میشه ۲۰ تا ۳۰ سی سی میخوره عملا زجر کشم میکنه

چقدر کم میخوره 

مارک شیرش رو عوض کردی ؟ شاید طعم شیرش رو دوست نداره 

سر شیشه اش هم مهمه 

بچه برادرم تازه وارد چهار ماه شده قشنگ نود سی سی میخورخ سنگین میخوابه همچین شکمش پر میشه چشماش هم میاد آدم غش میره عین آدم‌های مست یکهو چشماش خمار خواب میشه

دقیقا شیر مادر بی درد سر و خیلی راحت .شیر خشک دادن از دور قشنگه تو عمل که قرار بگیری قضیه فرق میکنه

اره آب جوش و آب سرد باید داشته باشی . مدام شیشه بجوشونی مدام بشوریش یک مکافاتیه آره فقط دورش قشنگه همه بلبل زبون میشن که آره میخوای بچه پفکی کنی   اگر شیر می‌داشتیم خودمونم یاد داشتیم 

خوب میشه نگران نباش ۶ ماهش بشه بهتر میشه

امیدوارم فقط امید وارم نکنه همینجوری بمونه 

امشب شربت خواب بیبی اسلیپ بهش دادم دکترش گفت

چقدر کم میخوره مارک شیرش رو عوض کردی ؟ شاید طعم شیرش رو دوست نداره سر شیشه اش هم مهمه بچه برادرم تاز ...

الان نان میخوره شیشه شو میخوام دکتر براون بخرم الان چیکو دارم

میگن نان خوشمزه تر از همه ببلاک خریدم نخورد

❤️امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام❤️

اره آب جوش و آب سرد باید داشته باشی . مدام شیشه بجوشونی مدام بشوریش یک مکافاتیه آره فقط دورش قشنگه ه ...

به خدا به سختی شیر مادر نیست 

به خدا مدام سرگیجه دارم دندون درد ضعف بی‌حال بیخوابی به خدا اغراق نمیکنم خیلی سخت خیلی 

چرا صورت مسأله رو پاک می‌کنی شیر شبش رو باید الان قطع کنی تازه داری عزای اینو میگیری که چرا شیر خشک ندادم؟ الان باید سوال میپرسیدی که چطوری میتونم عادت بچه م به خوابیدن به سینه رو از بین ببرم و شیر شب رو قطع کنم دردسر جدید میخوای واسه خودت بتراشی؟ 

مشکل تو الان اینه که بچه ت به سینه وابسته ست و برای خواب به سینه اعتیاد داره از اول نباید میذاشتی زیر سینه به خواب عمیق بره باید قبل از اینکه به خواب عمیق بره انگشت بندازی گوشه لپش سینه رو بکشی بیرون بچه خودش خودشو بخوابونه الان هم دیر نیست بیار بیرون بچه اعتراض می‌کنه دوباره بنداز دهنش ولی وقتی چشمش سنگین شد میخواست خوابش ببره سینه رو بکش بیرون انقدر تکرار کن تا خواب انقدر بهش چیره بشه دیگه نتونه مقاومت کنه مشکل سیر نبودن بچه ت نیست وگرنه دکتر نمی‌گفت شیرش رو قطع کنی حتما وزن گیریش اوکی بوده مشکل عادت اشتباهی هست که واسش به وجود آوردی به همین شکلی که گفتم از شیر شب بگیرش 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
به خدا به سختی شیر مادر نیست به خدا مدام سرگیجه دارم دندون درد ضعف بی‌حال بیخوابی به خدا اغراق نمیکن ...

هر دو سختی داره حالا اگر میخوره امتحان کن بگیر . منظور این بود شیر خشکم سخته اینطور نیست که راحت راحت باشید

2810