2777
2789
عنوان

یبوست شدید و التهاب روده تروخدا بیاین کمکم کنید🙏🙏🙏🙏😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 46 پست
از چه لحاظی

یبوست شدید در نوزادی بخاطر آلرژی نوزاده

آلرژی درمان نشه میشه التهاب روده

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
یبوست شدید در نوزادی بخاطر آلرژی نوزادهآلرژی درمان نشه میشه التهاب روده

اره الان شدید هست التهاب دارم الان یک هفته مدفوع نداشتم دکتر بهم قرص دارم بعد کلونوسکوپی گفت بخوری شکمت نرم میشه میخورم تاثیری نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا من خاک شیر خیلی چیزا رو امتحان کردم فایده نداشت

امتحان بله

پسرمن هشت ماه خاکشیر خورد

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

من اینو میخوام خیلی قبول دارم

نسخه ش واسه یبوست 👇🏻

برای یبوست

از بچه یک ماهه

تا شخص صد ساله

از مریض تا سالم

از زن باردار تا هر کسی

میتونه انجام بده و مصرف کنه،

برگ فلوس را در گلابی که جوشیده دم کنید 

و میل کنید،

خیلی جاها نمیشه هر ملینی رو به هر شخصی داد اما این دارو رو همه میتونن استفاده کنن

اره الان شدید هست التهاب دارم الان یک هفته مدفوع نداشتم دکتر بهم قرص دارم بعد کلونوسکوپی گفت بخوری ش ...

هرچی معده کمتر کار کنه بدتر میشی

آب جوشیده فقط بخور

پرهیزات چیا داری؟؟

چند روز خاکشیر خوردی؟

شاید باور نکنی شیراز ک رفتم بهم گفت خاکشیر بخور شکمت نرم میشه دقیقا ۱ سال خوردم اثری نداشت

چه داروهایی کنارش میخوردی

کاش اسم داروهارو یادت بود

شاید باور نکنی شیراز ک رفتم بهم گفت خاکشیر بخور شکمت نرم میشه دقیقا ۱ سال خوردم اثری نداشت

خاکشیرو چه ساعتی در روز میخوردی؟؟

چطور امادش میکردی؟

خاکشیرو چه ساعتی در روز میخوردی؟؟چطور امادش میکردی؟

دکتر گفت ناشتا بخور تو آب حتی انجیر هم خوردم خیار گلگون هم خردم اثری نداشت از این زندگی خسته شدم بخدا 😭😭😭😭😭😭

دکتر گفت ناشتا بخور تو آب حتی انجیر هم خوردم خیار گلگون هم خردم اثری نداشت از این زندگی خسته شدم بخد ...

آب خالی؟؟

چطور آمادش میکردی این قسمتش خیلی مهمه

2810