2777
2789
عنوان

دوست داشتین ظاهرتون چه جوری بود من مثلا دماغم بزرگه

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 22 پست

صورتم و اندامم بی نقصه و همه‌ چیم اوکیع خداروشکر اما فقط یه تصادف داشتم ک دست راستم دیگه مثل قبل کار نمیکنه و نمیتونم چیزی رو از بالا بردارم ،نمیتونم کار سنگین کنم ،یا حتی نمیتونم روی تخته سیاه چیزی بنویسم کاش معجزه بشه برگردم ب قبل💔

از ظاهرم راضیم🙃🙂  

صورتمم دوست دارما ولی فقط اگه گودی چشم نداشتم راضی تر بودم

همینجوریش با کلی کرم میپوشونمش

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صورتم و اندامم بی نقصه و همه‌ چیم اوکیع خداروشکر اما فقط یه تصادف داشتم ک دست راستم دیگه مثل قبل کار ...

قدو وزنت چنده؟ 

میتونی بری کاردرمانی

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 
قدو وزنت چنده؟ میتونی بری کاردرمانی

قدم ۶۴ ،وزنم ۷۵ ولی چون ورزش کارم همش ماهیچه ام و شکمم تخته و اندامم بی نقصه اما حاضر بودم مثل بقیه خانما یه توپ شکم میداشتم یا کلا چربی بودم یا یه دماغ خیلی بزرگ یا چمیدونم هر چیزی ک زشت میکنه یه زن رو میداشتم اما هنوز دستم سالم بود 😔

کار درمانی و فیزیوتراپی خیلی رفتم اما نمیشه ،استخوانای کتفم از بین رفته و با پیچ و مهره بهم وصل کردن دستم رو ب بدنم💔

قدم ۶۴ ،وزنم ۷۵ ولی چون ورزش کارم همش ماهیچه ام و شکمم تخته و اندامم بی نقصه اما حاضر بودم مثل بقیه ...

🥺🥺🥺🥺🥺عزیزم 

اشکالی نداره برا خودت بزرگش نکن میدونم مشکل جسمی شاید اعزیت کنندس 

ولی دنیا همینه ب هرکس ی دردی میده ‌:)

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 
🥺🥺🥺🥺🥺عزیزم اشکالی نداره برا خودت بزرگش نکن میدونم مشکل جسمی شاید اعزیت کنندس ولی دنیا همینه ب ه ...

آخه من مربی باشگاه بودم ،معلم بودم این دستم ک اینجورشد خونه نشین شدم😭