2777
2789

خیلی سختمه محلم نمیده جامون مث قبل جدا میکنه 

از دق میرم تواتاق بخوابم دنبالم نمیاد 

گریه میکنم نمیگه  چته

نوازش صفر

جمله محبت امیز صفر

رابطه نداریم

فقط منووبخاطر بجه اورده

نوحق طلاق داد ن چیزی بنامم کرد

خونوادمم خوسحالن فرستادنم تو این زندان ک فقط مردم بگن ابنا برگشتن ب هم

ب مادرم گفتم اوضام داغونه.ی هفتست ظاهرا اشتی کردیم حتی پیشم نمیخوابه

میگه تو ج‌نده ای...تو چی میخوای از این بدبخت

گفته قلم پاتو میشکونم باز اینجابیای

بیزارم ازهمه

من چکارکنم

هلاک توجهشم توجه نمیکنه

بارها ۶ ماه ۶ماه حرف نزدیم و کامل طلاق عاطفی بودیم

سمت من نیومد و کلا خوشحالتربود کهیچ

خیانتم کرد.من بخاطر خیانتش ۱ ماه رفتم طلاق

بابچه زجرم داد  میبردش برگشتم

الان عین خر توگل گیرکردم

برم خودکشی کنم بخدا

عزیزم  اون ادم ک عوض نمیشه  برای طلاقم ک رفتی صرفا از هم دور بودین دلیل بر ادم دیگه شدنش نیست 

صدبار دیگه هم بری و بیای همینه  

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آروم باش

اولین کاری که بکنی فکر کن همخونه هستین خیلی سخته ها ولی طبق شرایطتت باید خودتو وقف بدی 

به خودت برس رنگ مو بزار آرایش کن لباس خوب بپوش حسابی به خودت برس و به خودت عشق بورز اعتماد بنفس تو ببر بالا

سعی کن نیازتو بهش به صفر برسونی توقعتو ازش کم کنی فکر کنی غریبس

گام بعدی که یکم بهتر شدی به فکر یه شغل یا مهارت باش و بعدشم حتما حتما طلاق بگیر

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
مگه بخاطر بچه ت نیامدی پس رندگی کن پس انداز کن بچه براش اخلاق شماهم مهمه اگه میدونی زندگیت راه برگشت ...

تماما من پیشقدم میشم هرررکاری میکنم

از من بدش میاد

بارها گفتم دوستت دارم توهم منو بخواه

اصلا.....

آروم باشاولین کاری که بکنی فکر کن همخونه هستین خیلی سخته ها ولی طبق شرایطتت باید خودتو وقف بدی به خو ...

تاالانشم همش همخونه بودیم

با چرویی برم طلاق

خونوادم رام نمیدم

هفته پیش از اونجا اومدم خونم

میگن آبرومونو بردی

با بچه هم نمیتونم کاربرم

مهدم نمیره

عزیزم همسر منم توجه نمیکنه اصلا بهم

خیلی برام سخت بود و حالم روز به روز بدتر میشد و اون هم بی توجه تر

منم به جایی رسیدم که گفتم به درک که اون توجه نمیکنه فقط خودم میتونم به خودم کمک کنم من خودم باید خودمو دوست داشته باشم و واسه خودم ارزش قائل باشم و منتظر محبتش نباشم

شروع کردم به خودم رسیدم هم جسمی و ظاهری هم روحی حتی تثمیم گرفتم سرکار برم

(کتاب میخوندم هم صوتی هم کتابایی که واسه حال خوب معرفی میکردن توی اینستا، مدل موهامو عوض کردم بعضی مواقع آرایش میکردم ، باشگاه رفتم ، اگر پولی دستم میومد لباس واسه خودم میخریدم البته مشگل مالی داشتیم ولی من هرجور شده به خودم اهمیت میدادم، غذاهایی که خودم و بچه م دوست داشتیم رو میپختم ، صبح آهنگ شاد میذاشتم و شروع به انجام دادن کارای خونه میکردم و بعدش هم میرقصیدم، پارک میرفتم ، جاهایی که دوست داشتم و حش خوب بهم میداد رو میرفتم ، با مامانم و بابام مسافرت و اینقدرررررر به خودم اهمیت دادم و خودمو دوست داشتم که اونم یه کم بهتر شد...

تاالانشم همش همخونه بودیمبا چرویی برم طلاقخونوادم رام نمیدمهفته پیش از اونجا اومدم خونممیگن آبرومونو ...

میگم خب باید صبور باشی بره مدرسه 

دوسال دیگه می‌ره مدرسه

تو هم تا اونموقع فقط به دنبال کم کردن وابستگی خودت باش اگر میخوای غصه بخوری و خودتو زجر بدی هیچی درست نمیشه 

سعی کن حداقل تا وقتی بچه بره مدرسه به خودت برسی بری روانشناس 

بعدشم به دنبال یه مهارتی باش وارد کار شو پول جمع کن و فرار کن

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
عزیزم همسر منم توجه نمیکنه اصلا بهمخیلی برام سخت بود و حالم روز به روز بدتر میشد و اون هم بی توجه تر ...

گلم میدونم چی میگی. من همه ی این راهها رو رفتم. من بینیمو عمل کردم صورتمو زاویه سازی کردم شدموعین همین دخترا تو اینستا  خدایی خیلی نازتر شدم ولی اون رفت همه جاروپرکرده تو پک وپوز نداشتی زشت بودی من آدمت کردم!

من روزا ک سرکاره اهنگ میذارم کاراموومیکنم  ولی نمیتونم شاد گوش کنم چون از درون خوشحال وراضی نیستم.

باشگاه نمیتونم برم پسرم ۴ سالشه کسی نیس نگهش داره.

قیافم معمولیه ولی تپل و گوشتی نیستم و یواشکی یه عالمه قرص چاق کننده سفارش دادم بخورم از حرص از دق... بلکه ب چشمش بیام

من خیلی بالاتراز اونم هم خونوادگی هم سطح فرهنگی

ولی این توجه نکردنش...محبت نکردنش....کلا سگ محل کردنش

باعث شده منه احمق التماسشو کنم منو ببینه و اون پررو شده

کاش میتونستم بیخیال باشم.

میدونم شماچی میگی میگی ب خودت برس و توجه کن اون  خودش  میاد سمتت ولی ن هربار ک ۶ ماه ۶ ماه من باوخودم و تفریحام مشغول بودم و فقط باخونوادم گردش اینامیرفتم این از خداش بود و وسطاش خیانتم میکرد

الان واقعا درمونده ام خیلی حالم بده

2810