پنج ماهه عروسی کردیم همش دعوا راه میندازه کتک میزنه از خونه منو بیرون میکنه ومن بخاطر حرف مردم که تو شهر کوچک زندگی میکنیم باهاش زندگی میکنم و نمیخواستم زندگیم رو خراب کنم وحرفم بین مردم باشه وفکر میکردم میخاد درست بشه وشب یکشنبه انقدر کتکم زد وسرم رو زد به دیوار که دو بار استفراغ کردم وخودم زنگ زدم به اورژانس وقبل از این که اورژانس بیاد بهم گفت خودتو خوب بگیری که تورو نبرن بیمارستان وصبح که شد رفت سر کار ومن حالم بد بود حالت تهوع داشتم وقتی از خواب پا شدم سرم گیچ میخورد وافتادم زمین من به مامانم زنگ زدم بیاد منو ببره دکتر یک روز بیمارستان بستری بودم میخوام ازش شکایت کنم چون داره بدتر میشه به من میگه اگه شکایت هم بکنی چون سرزبون نداری تورو با زبونم محکوم میکنم بهت تهمت میزنم یک بار طلاق گرفته وبه من میگه تجربه دارم از طلاق وتورو محکوم میکنم من 19 سالمه وتجربه ندارم اون 29 سالشه هر کی تجربه داره لطفاً منو راهنمایی کنه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.
باید بگم مردی که زنشو از خونه بیرون کنه و کتک بزنه بی غیرته
فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکتهای پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگیات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوریها، دروغها،تنهاییها و آلودگیهای این شهر لحظاتی مانند کودکیات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شدهای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.
https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکتهای پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگیات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوریها، دروغها،تنهاییها و آلودگیهای این شهر لحظاتی مانند کودکیات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شدهای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.