جسارت نباشه به مادرتون ولی ادم اینجور وقتا خیلی حرصش میگیره من برای اکسم همه چیز رو هماهنگ کرده بودم دوست مسخرم زنگ زده بود به خنده گفته بود به فلانی (یعنی من) زنگ بزن بگو آنقدر خودشو به دردسر نندازه الان من بهت گفتم دیگ اکسمم گفته بود به شما ربطی نداره و به روی خودش نیاورد من بعد از تولد فهمیدم و حس کردم چقدر ضایع شدم تو تولد با کارام با اینکه اکسم اصلا به روی خودش نیاورده بود
البته با دوستم قطع رابطه کردم
خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منم امسال به پسرم گفتم کیک نخریم برا بابا نون خامه ای خوشمزه تره😅
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚