2777
2789

بچها بار اول خواستم خودم ماشین بردارم از تو حیاط که مستقیم زدم به دیوار

آلان حس میکنم خانودام دیگه بهم اعتماد ندارن از اون روز اعتماد بنفسم داغوون شده

دیگه سمت ماشین نمیرم ولی با خودم میگم آخه تاکی منت این و اون بکشم باید خودم رانندگی کنم بالاخره

یاس»»»»تمام خواننده های ایرانی🥴

من سال اول چند بار تصادف کردم،همش هم با ماشین هایی که پارک بودن کنار خیابون ولی بعدش  بهتر شدم

باید چند بار اول با یه نفر که عکس العملش سریعه بشینی که دستت بیاد. بعدش هم از کارهای راحت شروع کنی،یعنی بگی ماشینو بذارن بیرون و بعدش شما بشینی چون دنده عقب سخته

من بعد ۳ سال هنوز پارک دوبل انجام نمیدم!چون سختمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشکال ندارد من تا حالا ۳ بار زدم به در و دیوار . دفعه های بعد حواست رو بیشتر جمع می‌کنی 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
من سال اول چند بار تصادف کردم،همش هم با ماشین هایی که پارک بودن کنار خیابون ولی بعدش بهتر شدمباید چ ...

اره قرار شده با دوستم چند بار برم آموزش ببینم

اره الان خیلی حساس شدم دیگه

درک میکنم حس خیلی بدیه بخصوص هربار که ماشین رو می بینی ولی ناراحت نشو پیش میاد فقط حواست رو جمع کن حتی شده از ماشین پیاده شو اندازه ها و فاصله ها رو چک کن بعد دوباره امتحان کن .

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
اره قرار شده با دوستم چند بار برم آموزش ببینم

بگو جای خیلی خلوت ببرتت بار اول، آینه و صندلی رو هم حتما تنظیم کن،از همون اول هم خیلی آینه هارو حواست باشه

بار اول فقط ترافیک کار کن،پارک دوبل و ال و دنده عقب مهم نیست،ترافیکت که خوب شد بقیه رو روش کار کن

درک میکنم حس خیلی بدیه بخصوص هربار که ماشین رو می بینی ولی ناراحت نشو پیش میاد فقط حواست رو جمع کن ح ...

ممنون از راهنماییت 

خدارشکر حالا زیاد ماشین خسارت ندید

به دوستم گفتم یه چند باری باهام بیاد یادم بده 

که کم کم دست بیاد

بگو جای خیلی خلوت ببرتت بار اول، آینه و صندلی رو هم حتما تنظیم کن،از همون اول هم خیلی آینه هارو حواس ...

فعلا که امتحان نمیدم پارک دوبل اینا نمیرم 

در حدی میگم یادم بده که خودم بتونم تو شهر از پس کارام بر بیام