2777
2789

ایروبیک دوساعت صبح و غروب

بدنسازی چهارساعت دوساعت صبح دوساعت غروب

شنا دوتا یک ساعت و نیم پشت سر هم

زومبا دو ساعت صبح و غروب

والیبال روزی یکساعت 

یک هفته میخوام برم یعنی بهشون گفتم فقط یک هفته میام پولشم دادم

فقط و فقط هم میخوام چای دارچین و خرما بخورم این هفت روز

روزی دوساعت قراره برم ماساژ لاغری 

میخوام حسابی لاغر شم چون یه مهمونی مهم داریم

به نظرتون چند کیلو کم میکنم؟

😐😐😐😐😐

چند کیلو رو نمی دونم ولی به بدنت اسیب می زنی

8سالته...هفته اخر اسفنده...ساعت 10 صبح زیر پتوی گرم بیدار میشی هوا هنوز تاریکه میری پشت پنجره رو نگاه می کنی می بینی داره بارون میاد... پنجره رو باز می کنی بوی نم بارون تمام وجودتو پر میکنه... چند قطره بارون به صورتت می خوره... بوی غذای مورد علاقت کل خونه رو گرفته... زندگی هنوز زیباست ☘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اینقدر قاطی پاتی😐

دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

یه کاری نکن که دور از جونت اصلا به مهمونی نرسی😐

بعدش لازم نبود کلاسهای مختلف بنویسی

میرفتی فقط میدوییدی

دو خیلی خوبه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

عزیزم نکشی خودت رو. من یه پارکور هفته تی سه روز جلسه ای ۲ ساعت و تریکینگ هفته ای ۲ روز میزم دارم پار ...

پارکور‌ کجا میری؟

پارکور خوب برای دخترها پیدا نمیکنم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

پارکور‌ کجا میری؟پارکور خوب برای دخترها پیدا نمیکنم

تبریز.ببین بعضی باشگاه های پارکور آموزش درست حسابی و اصولی ندارن.یعنی پله به پله آموزش نمیدن.ولی بعضی هاشون واقعا آموزش خوبی دارن.توی تبریز ۴ تا باشگاه آموزش پارکور هست.فقط یکیشون هست که هم امکانات کافی داره هم آموزش اصولی هم افراد سالم.

توی باشگاه ما برای دختر ها هم آموزش هست و تایم بانوان روز های فرده و تایم آقایان روز های زوجه.و سطح بندی هم داریم.یه تایم برای سنین پایین.یه تایم برا سنین بالا یه تایم برا سنین متوسط

تبریز.ببین بعضی باشگاه های پارکور آموزش درست حسابی و اصولی ندارن.یعنی پله به پله آموزش نمیدن.ولی بعض ...

اها چه خوب‌ متاسفانه من‌ تهرانم ولی:(

2810