2777
2789
عنوان

یه زن به شوهرم پیام داده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 73 پست
چرا همه چی رو میخواین یه جور دیگه بفهمین کسی به شوهر منم پیام بده پاره اش میکنم ولی اشاره کردن مستقی ...

زنی ک ب یک مردزن داراین پیامو بده دست هزارمه نه دهم.این خانوم اگر طلاق گرفته نجیب میبود دنبال مردمردم‌نبود

خدایا ممنون به خاطرهمه چی  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا همه چی رو میخواین یه جور دیگه بفهمین کسی به شوهر منم پیام بده پاره اش میکنم ولی اشاره کردن مستقی ...

خودش نوشته بود منم اذدواج کردم جدا شدم دنیا دیده شدم پخته شدم اصلا پیاماشو میدید شاخ در میوردی

زنی ک ب یک مردزن داراین پیامو بده دست هزارمه نه دهم.این خانوم اگر طلاق گرفته نجیب میبود دنبال مردمرد ...

منطورمو نمیفهمین گلم من حرفم یه چیز دیگس 

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی جواب نده بلاک کنه چه سوتفاهمی میخواد پیش بیاد؟

زنش بره تو بلک لیست و ببینه شماره طرفم بعدش پیگیر بشه ممکنه هزارتا فکر کنه که اگه شوهرش حقیقتم بگه بازم میگه اگه چیزی نبود از اول میگفتی 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
زنی ک ب یک مردزن داراین پیامو بده دست هزارمه نه دهم.این خانوم اگر طلاق گرفته نجیب میبود دنبال مردمرد ...

والا ده نفر از خانواده خودم جداشدن ولی تالا نشنیدم بخوان به یه مرد متاهل پیام بدن یا اصلا حرفی از مردا چه مجرد چه نامجرد بزنن و همیشه دنبال پیشرفت بیشتر بودن تا دنبال مرد و یجوری از چشمشون مردا افتاده

[QUOTE=358038895]شوهرتم ادم مضخرفیه که به زن طلاق گرفته لقب جنس دهم میذاره[/QUTE]

طلاق گرفته داریم تا طلاق گرفته.

همچین زنی چنین صفتی هم از سرش زیاده.

درسته همه همجنسیم اما بپذیرید واقعا بعضیا فاسد و خرابن

وَالضُّحیوَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىمَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى 🤍
ممکنه ازاکانت دیگه پیام بده وخانوم این اقا ببینه

خب پیام بده وقتی اصلا سین نشه پیام دیگه طرف ول میکنه. اینجور مرد ها اکثرا یا میخوان اعتماد سازی بکنن یا هم میخوان نشون بدن به خانومشون که خاطرخواه دارن 

2810