2777
2789

کسی مظلع میگن مدرک پیام نور زیاد خوب نیس

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬

آره آزاد مدرکش خیلی معتبر تره، براي همینم هست که شهریه بیشتری هم میگیره

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معتبر برای کجا؟؟؟

برای اپلای، براي شغل، براي همه چیز

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

معتبر برای کجا؟؟؟

بعد دانشگاه دولتی و دانشگاه های پردیس سومین‌ دانشگاه از نظر سطح علمی تو جهانه. با یک سرچ متوجه میشید

برای اپلای، براي شغل، براي همه چیز

برای شغل هیچ جا نمیپرسه از کجا فارغ التحصیل شدین مگر اینکه دانشگاه های سطح یک کشوری باشی که همونم فقط یه پوینت مثبت کنار برگه رزومه تون هست 

برای اپلای دوستان از دانشگاه پیام نور هم اپلای کردن دانشگاه مهم نیست چون اونا اصلا نمیدونن چیزی که مهمه کار علمی معتبره مقاله ای چیزی و البته سطح سواد 

هیچ فرقی هم نمیکنه 

برای شغل هیچ جا نمیپرسه از کجا فارغ التحصیل شدین مگر اینکه دانشگاه های سطح یک کشوری باشی که همونم فق ...

دوست عزیز من خودم پدرم جز هیات علمی دانشگاه عباس پوره بهشتیه، به من که نمیخواد بگید که☺ شما هرجایی بخواید جاس درستی استخدام بشید به مدرک شما نگاه میکن مگر اینکه پارتی داشته باشی‌. بنده نگفتم از پیام‌نور نمیشه اپلای کرد، میشه ولی خیلییی سخت تر از بقیه جاها هستش و خیلی از کشورها اصلا مدرکشو قبول ندارن

بعد دانشگاه دولتی و دانشگاه های پردیس سومین‌ دانشگاه از نظر سطح علمی تو جهانه. با یک سرچ متوجه میشید

شما یه تحقیق کنین بهتره 

من تحصیلاتم تموم شده اندازه موهای سرم افراد مختلف از دانشگاه های مختلف دیدم 

دیدم طرف از دانشگاه تهران اومده بی سواد بوده از دانشگاه علمی کاربردی اومدن چقدر وارد بودن 

فارغ التحصیلان دانشگاه مختلف دیدم سطح دانش هر کدوم فقط به خودشون ربط نداشت نه دانشگاهشون 

فقط بچه های ۵ دانشگاه برتر نه همه بعضی‌هاشون با همکاری هم موفقیتهای بزرگی بدست آوردن که فول فاند شدن 

اپلای کردن هم برای همه با هر معدل و مدرکی امکانش هست دیدم که میگم 

خودتون گول نزنین دانشگاه آزاد با پیام نور آنچنان تفاوتی نداره مگر اینکه شما بخوای علوم تحقیقات با پیام نور یه روستا مقایسه کنی که بله فرق داره 

دوست عزیز من خودم پدرم جز هیات علمی دانشگاه عباس پوره بهشتیه، به من که نمیخواد بگید که☺ شما هرجایی ب ...

دوست عزیز من خودم به واسطه شغلم با ارگان‌های زیادی در ارتباطم و افراد زیادی دیدم که ارگانشون به قول شما درست بوده ولی دانشگاهش خیر 

پارتی هم نداشته 

من خودم لیسانسم دانشگاه شیرازه 

رییسم لیسانسش از پیام نور 

اون از من باسوادتر بود 

2810