2777
2789
عنوان

کارگره دنبالم میدوید میگفت خانوم خانوم

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه کارگر ترس نداره خودمم نمیدونم چرا ترسیدم شاید چون کوچه خلوت بود و احساس می‌کردم میگه خانوم الکی م ...

حق داشتی ولی خب اشکالی نداره دیگ منظور بدی نداشتی

بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹
2805

وااایییی 😂😂😂منم یه بار تو کوچه داشتم میرفتم یکی صدام زد خااانووووم خااانووووم منم بدوووو اونم هی میگفت ببخشید یییه لحظه گفتم برو آقا شر درست نکن نامزدم ببینه بد میشه یهو گفت خووونه آقای فلانی همین کوچست😂یییعنی جوری رفتم تو دیوار که هنوزم همونجام رومو برنگردوندم قیافمو ببینه که گفتم نمیدونم من اینجارو نمیشناسم رفتم تو خونمون🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

یه بار هم من با موتور داشتم میرفتم گوشی یه دختره افتاد سر چهار راه منم دنبالشون گرفتم که گوشیشو بدم هی من صداش میکردم اون تند تندتر رکاب میزد موتور برقی من آخه سرعت نداشت آخر رفت تو کوچشون منم رفتم پشت سرش یهو با سرعت گوشی رو از جیبیم در آوردم بهش بدم خودشو پرت کرد سمت در خونشون چقد بهش خندیدم همون لحظه و گوشی رو دادم و رفتم تا خجالت نکشه 

●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد
2810