2777
2789
نه دم ما هیچ وقت دم نمیکنیم البته بعدم که پودرشو بریزی چای و یکم کدر میکنه ولی مزش خوبه

شوهرم چایشو فقط با پودر زنحبیل میخوره

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!

ببین من یه تیکه کوچولو چوب زنجبیل رو میندازم داخل فلاسک همراه چایی خشک بعد دم میکنم..بعداز نیم ساعت خیلی عالی میشه طعمش اصلا کدر هم نمیشه وقتی چوبش رو بندازی

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پودرشو دم می‌کنین تو چای?

وقتی چای میریزم تو لیوان یک قاشق مربا خوری پودر زنجبیلم میریزم 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
2805
آها پس مثل دوستمون شما هم تو لیوان میریزین منم همین کارو می‌کنم پس

آره عزیزم💚نوش جان

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
مرسی‌ وقت گذاشتی‌ عزیزم ❤️

خواهش میکنم گلم😍🙏