2777
2789
عنوان

هیچ مشکلی ندارم پریود نمیشم

69 بازدید | 11 پست

سلام بچه‌ها ۳۴سالمه،من ۱۱روز تاخیر دارم، ۲روزه صبح با تهوع بیدار میشم، روز ۵و۷ بعد تاخیر بیبی زدم منفی شد، دکترم یکماه پیش بودم گفت مشکلی ندارم رحم اکیه، استرسم ندارم، رفتم حجامت و حنا گذاری سه شب که اگه سودا و غلظت هست اکی شم، دارو گیاهی هم ده هفته خوردم،هنوز نشدم یه وقتایی درد پریود میگیرم خیلی ضعیف ولی هیچی به هیچی، راهنمایی میکنید؟؟بازم باید تست بدم یا نیستم؟؟ واقعا موندم چمه🥲

ازمایش خون بارداری بده خیالت راحت بشه بعدشم چک کن تنبلی تخمدان نداشته باشی گل

سلام عزیزم نه ندارم دکتر حتی دارو بهم نداد گفت همه چی اکیه، بنظرت بیبی ج نداده اگه بوده باشم؟ دیگه بعد روز تاخیر باید ج بده دیگه نه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حامله ای شک نکن، برو ازمایش خون بدهمنم همین علاعم داشتم ده روز ک عقب افتاد ازمایش دادم حامله بودم

سلام عزیزم یعنی میگی بیبی زود زدم دیگه روز ۷نباید ج میداد؟

الان زنگ زدم داروخانه میگه وقتی مشکلی نداری شاید هورموناته صبر کن پریود میشی چیزی نیست!! میگم اخه بیشتر از ده روز شده میگه نه دیگه دکتر گفته مشکلی نداری😐

سلام عزیزم نه ندارم دکتر حتی دارو بهم نداد گفت همه چی اکیه، بنظرت بیبی ج نداده اگه بوده باشم؟ دیگه ب ...

اخه تست بارداری درصد خطا کرد برو ازمایش بذار خیالت راحت بشه خب وقتی تنبلی نداری دلیل دیگه ای نداره پری نشی مگه اینکه قرصای انتی بیوتیک مصرف کرده باشی یا داروهای ضداسید معده قرصای چرک خشکن باعث میشن پری عقب بیفته خودمن بخاطر عفونت لوزه ازیترومایسین استفاده میکردم پریودم ۱۲ روز عقب افتاد

راستی اگه پریت نامنظمه طبیعیه عقب جلو بشه خودمن یه ماه ۱۰ میشم ماه بعد ۱۵ ام ماه بعدش دوباره ۱۳ اصلا ...

نه هیچی مصرف نکردم،باید آزمایش بدم فکر کنم، رازیانه و زعفران و بومادران خوردم اینا سقط میاره ولی من هنوز پریود نشدم😂 کلا تاخیر تا یک هفته طبیعیه بیشترش نه، من قبلا کیست داشتم یهو ۶ماه نمیشدم باید امپول پروژسترون میزدم،ولی الان عجیبه چه میدونم خواهر

نه هیچی مصرف نکردم،باید آزمایش بدم فکر کنم، رازیانه و زعفران و بومادران خوردم اینا سقط میاره ولی من ...

من زرد چوبه یک قاشق غذا خوری با یه لیوان آب سرد قاطی کردم خوردم ۲ روز بعد شدم البته چک کن بار دار نباشی بعد بخور فورا بعد یک تا دوروز پ میشی 

من زرد چوبه یک قاشق غذا خوری با یه لیوان آب سرد قاطی کردم خوردم ۲ روز بعد شدم البته چک کن بار دار نب ...

همرو خوردم عشقم، قبلا عروس پشت پرده خوردم  پریود شم بعد فهمیدم باردارم هفته ۸قلبش ایست کرد و سقط شد سر همین کیستام دفع شد، دیگه واقعا توانشو ندارم، و اصلا هم شرایط بارداری ندارم، جرعت ازمایش ندارم ولی تا شنبه نشم میرم چاره‌ای نیست، انگار ادم میخواد فرار کنه از حقیقت..