2777
2789
عنوان

خانما بوفه مدرسه بچتون ساندویچ چند میده

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 51 پست
۱۵ سالشه سال دیگه دهمهبلوغش تقریبا کامل شده یکم دیگه مونده ولی خب هر روز نمیتونم ساندویچ درست کنم چن ...

باشه عزیز ،تا ۱۸ ممکنه جوش و آکنه بروز کنه

بازم هرجور خودتون صلاح میدونید 

ولی باهاش صحبت کنید و متقاعدش کنید برای سلامتیش مضره

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه هر روز نمیشه که

آخه معلومه خداروشکر توان مالی خوبی دارید ک می‌تونید روزی صد تومن هزینه کنید برا تغذیه بچه..خدا بیشترش کنه

وقتی توان مالی داری، یه روز بشین سینه مرغ بگیر و چرخ کن و برا مثلاً ده روز همبرگر خونگی درس کن..فقط ی روز وقتت رو می‌گیره

ی روزم نخود خیس کن.‌فلافل درس کن بزار فریزر این دیگه فقط دو ساعت وقت می‌گیره..این برا ده روز

ناگتم آماده از بازار بگیر یا بازم بلدی خودت درست کن

من دخترم بد غذاست همیشه ناهار جدا براش درس می‌کنم ببره..یعنی هر روز تایم ظهر ..من دو مدل غذا درس می‌کنم...

وقتی  به  خودت  زحمت نمیدی   غذا و ساندویچ خونگی برای بچه  بزارید   دیگه  پول باید بده بوفه 

من   کارمند    دخترم دبیرستان    اذان صبح به بعد نمیخوا  بم  قبل سر کار رفتن    براش غذا و ساندویچ و

..  تازه  درست میکنم 

خدای من هر روز ساندویج بیرون اونم ۳۰ تومنی ۷۰ تومنی کبد بچه داغون میشه

من صبح ساعت ۶ بیدارم واس تغذیه دخترم

انواع ساندویج خونگی ها رو درست میکنم

دختر منو بکشی کالباس نمیخوره

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺