2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهتره از طرف مسجدی جایی که دسته جمعی کاروانی میبرن بری هم امنیت داره هم ایاب و ذهاب سرساعت مشخص میبره میاره...

امام زاده صالح بپرس کاروان نداره؟یا مسجد پایین تر از ارگ

سرانجام پیدا خواهیم کرد روزنه امید را❤

بهتره از طرف مسجدی جایی که دسته جمعی کاروانی میبرن بری هم امنیت داره هم ایاب و ذهاب سرساعت مشخص میبر ...

سلام

بله اینطوری خیلی بهتره 

من توی یه سری کانالها عضوم هیچ کدوم حتی یه بار هم ندیدم تور بی بی شهربانو 

شاید توی خود شهرری همچین توری باشه

یعنی با اسنپ هم امنیت نداره؟

چی بگم . ما دوماه پیش رفتیم پره پاکستانی بود بقیه روزا خلوته  . ولی امروز پنج شنبه س بری بهتره ۴ نفر هستن اونجا . بعد به نظرت برای برگشتن از اونجا اسنپ گیرت میاد اصلا ماشین جایی نیست . ببخشید انقدر ترس میندازم به جونت چون خودم ترسوام

سلامبله اینطوری خیلی بهتره من توی یه سری کانالها عضوم هیچ کدوم حتی یه بار هم ندیدم تور بی بی شهربانو ...

سلام از ماست

نمیدونم ممکنه 

ولی کاروانی خیلی بهتره کلی هم خانوم هستن دوست هم پیدا میکنید من از خدامه مامانم بره ولی حوصله نداره

سرانجام پیدا خواهیم کرد روزنه امید را❤

چی بگم . ما دوماه پیش رفتیم پره پاکستانی بود بقیه روزا خلوته . ولی امروز پنج شنبه س بری بهتره ۴ نفر ...

والا الان از خونمون زدم اسنپ بود دقیقا برای مقبره. نمیدونم حالا برای برگشتش باشه یا نه

من چند وقت پیش رفته بودم . فکر اتوبوس را نکن چون اون وقت باید کلییییی راه پیاده بری بالای کوه . با مترو بیا شهر ری و از اونجا اسنپ بگیر و اگر می تونی یک همراه با خودت بیار به هر حال توی کوه هست اما خیلی قشنگ و باصفاست مخصوصا اینکه دیواره های داخل حرمش سنگی هستند 

سلام از ماستنمیدونم ممکنه ولی کاروانی خیلی بهتره کلی هم خانوم هستن دوست هم پیدا میکنید من از خدامه م ...

آره از خدامه 

ولی فکر کنم کاروانها پر از خانم های مسن باشه 

من ۳۴ سالمه میرم اینجاها همه تو دلشون بهم میخندن حتی مامانم ولی به خودم خیلی خوش میگذره