2777
2789
عنوان

خیلی میسوزم عروس عممو میبینم

462 بازدید | 22 پست

نمیدونم چرا ولی همیشه دخترای فتنه شانس بیشتری دارن عروس عمم با هزارجور دروغ و دغل اومدعروسشون شد

پسرعمم تو عقدش ماتم گرفته بود رفتیم دم گوشش گفتیم خودتو جمع من حرف در نیارن 

چون دست دختره رو شده بود که چه دروغ هایی بهش گفته 

الانم از عروسشون خوششون نمیاد 

پسر عمم اصلا دوسش نداره نتونست طلاق بگیره چون پول مهریه و ... نداشت 

الان دختره شبیه فراعنه مصر شده از سر تا پا خودشو پره طلا و جواهر کرده قشنگ النگوهاش اجازه نمیده پوست دستش معلوم بشه در حد !!!

گردنش چنتا چنتا گردبند درشت انداخته 

ادم میسوزه میبینه دخترای صاف و ساده باید اینطوری اعصاب خوردی داشته باشن اونوقت همین فتنه ها .... 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاپیک بغلی رو دیدم که نامزدش اعتماد نکرده بود و النگو هارو داده بود مادرش یاد این موضوع افتادم ...

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

فک کن.دخترِ داییِ شوهرت. تو زندگیت دخالت کنه!

داشتم به همین فکر میکردم

از یه سنی به بعد غمها دیگه برای نرسیدن و نداشتن نیست..!! بلکه برای اینه که اون زمانی که واقعا میخواستی،نرسیدی و نداشتی و حالا که رسیدی و داری، میبینی چقدر غم انگیزه که دیگه هیچ مزه ای نمیده...
فک کن.دخترِ داییِ شوهرت. تو زندگیت دخالت کنه!

خب ناراحتی پسر عممو میبینم ناراحت میشم اونروز داشت خونه مامان بزرگم گریه میکرد یه خانواده ایم 

حسودی نکن انشاالله خدا به توام میده

حسودی نکردم عزیز من دوبرابر اونا دارم ناراحتی پسر عمم اذیتم میکنه صبح تا شبش شده گریه از وقتی ازدواج کرده کل موهاش ریخته 

2810