2777
2789

قضیه مال ی هفته پیش ولی الان ی تاپیک دراین مورد دیدم یادم افتاد...

اصلا از اول عمرش لباساشو نداده ب کسی

بعد من از قبل قبول شدم ی زنگ نزذ ی تبریک نگقت

سه سال ازم بزرگتره

مام کلا اگ بپوشیمم فقط خانواده مادری...هیچ وقتم ذرخواستی نداشتبم ازشون خودشونم میدونن ناراحت میشیم... 

حالا چرا اینکارو کرذ همشونم درب و داغون و یکیشونو ک ده سال پیش تنش دیدم

...

چرا لباسای مردمو میپوشین اخه

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید نتونن تهیه کنن .خیلیا اینجوری میکنن😔😔من خودم هرچن وقت لباسای بلااستفاده خودم و بچه هارو میدم ...

شاید بی پولی نکشیده باشم ولی یه لباس حداقل 3سال اگه درست استفاده کنی برات میمونه

یعنی اینجور خانواده ها 2-3سالی یبار نمیتونن 2 دست لباس بخرن؟

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه
چرا لباسای مردمو میپوشین اخه

ن بابا نمیپوشم هرگز اونم خانواده ی پدری گاهی لباسامو بع خاله  م میدم اگ تنگ بشه جون حیفع یاون با من عوض میکنه اگ تازه خریده باسه

اینا خانواده ی پدری ان ب خودشونم گفتیم نیارین تو بقجه مامان بزرگم فرستادن

اخه نیازم نداریم خداروشکر

...

شاید بی پولی نکشیده باشم ولی یه لباس حداقل 3سال اگه درست استفاده کنی برات میمونهیعنی اینجور خانواده ...

امیدوارم هیچوقت بی پولی نکشید و خدارو شاکر باش.درسته ولی متاسفانه هستن خیلیا ک نون شبشونم ب زور تهیه میکنن .من بچه هام کوچیکن ،در حال رشد ،لباسو کفششون اینقد استفاده نمیکنن ک سایزشون عوض میشه و تمیزن بقول شما چون استفاده داره اون طرفم میشه استفاده کنه و همیشه تشکر میکنه

استفاده کردن لباسای بقیه خیلی چیز بدی نیست اگر خود طرف مشکلی باهاش نداشته باشه بهرحال اونم یه چیز مصرفیه طرف ازش خسته میشه میده به یکی دیگه ولی وقتی تو این موقعیت اینکارو کرده که شماهم نخواستین ازش منظورداره

شاید نتونن تهیه کنن .خیلیا اینجوری میکنن😔😔من خودم هرچن وقت لباسای بلااستفاده خودم و بچه هارو میدم ...

ن من نمیپوشم حتی اگ لباسای خودم تیکه تیکه بشه کهنه های خودمو ب نو دیکران ترجیح میدم فقط با خاله هام جون هم سنیم گاهی لباسم تنگ میشع میدم ب اونا

یا اون لباس خریده میبینه بمن بیشتر میاد هدیع میده..

اینطوری منظورم بود 

تازه ی دفع بجه بودم جنگ راه انداختم اصن خودشون میدونن نباید بفرستن

...