2777
2789

من امسال میرم دانشگاه

خیلی استرس دارممممم 

خیلی شدیددددد

از همه بیشتر نگرانم نکنه برم اونجا همه دختر پسرا داف باشن

حالا پسرا رو کاری ندارم برام مهم نیس

ولی میگم‌نکنه همه دخترا خوشگل و عملی و پلنگ ملنگ

بعد من ساده برم☹️😅😅

بنظرتون چند تا مانتو و استایل کافیه؟؟

و  یه سوال دیگ

من خانواده بشدت خشک مذهبی دارم 

نمیخام باب میلشون لباس بخرم

چطور بگم ک میخام مانتو هایی به سلیقه دخترونگی خودم بخرم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اصلا با تیپ و استایل پیشنهادی اونا حال نمیکنم🤦‍♀️😅

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

منم ثبت‌نام کردم

از اونور از دوستم شنیدم محرومیت کنکور برداشته شده (درست و غلط قطعیشو هنوز نمیدونم)

نمیدونم بشینم بخونم دوباره کنکور بدم یا نه

از رشته‌ای که الان آوردم راضیم ولی از دانشگاه و شهرش نه

دانشگاهش خیلییی سطح پایینه از شهر خودمون هم خیلی دوره ۱۷ ساعت راهه

اگه کنکور هم ندم باید یا انتقالی بگیرم یا مهمونی بیام شهر خودمون خانواده راضی نیست برم اونجا

موندم چه کنم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بدون خانواده برو خرید یه بهونه جور کن بدون اونا برو

یا بگو لباس دارم به جاش پولشو بدید لازمم میشه تو دانشگاه 

بعد یواشکی خودت برو خرید

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ثبت‌نام کردماز اونور از دوستم شنیدم محرومیت کنکور برداشته شده (درست و غلط قطعیشو هنوز نمیدونم)نم ...

یا خداااا

چقد راهه

من خوبه راضی ام‌همه جوره

ولی خب کاش میشد فرهنگیان‌اورد

ولی انتقالی خوبه اگ بتونی

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

بدون خانواده برو خرید یه بهونه جور کن بدون اونا برویا بگو لباس دارم به جاش پولشو بدید لازمم میشه تو ...

بعدا گیر میدن

ولی اصلا دلم‌نمیخاد باب میل اونا لباس بپوشم

همش گیر میدن‌همششش

یا خدااااچقد راههمن خوبه راضی ام‌همه جورهولی خب کاش میشد فرهنگیان‌اوردولی انتقالی خوبه اگ بتونی

انتقالی هم ریسکه معلوم نیست بشه یا نه

همین ترم اول هم مامانم راضی نشد برم الان نرفتم دیگه قراره هفته‌ی بعد بریم مرخصی بگیریم تا کارنامه محرمانه بیاد ببینم میتونم انتقالی بگیرم یا نه

میگم اگه محرومیت برداشته شد من که ثبت‌نام کردم این ترم هم که نمیرم مرخصی میگیرم بشینم بخونم از ترم بعد هم حالا یه جور اوکی میکنم کم و بیش بتونم بخونم کنکور بدم اگه جای بهتری آوردم انصراف بدم اونو برم

ولی خب همزمان با دانشگاه کنکور خوندن هم سخت میشه 

اوضاع پیچیده‌‌‌ایه 

انتقالی هم ریسکه معلوم نیست بشه یا نههمین ترم اول هم مامانم راضی نشد برم الان نرفتم دیگه قراره هفته‌ ...

ایشالله بشه انتقالی بگیری

ولی خب اره خدایی سخته هم کنکور هم دانشگاه

اصلا به هیچکدوم درست درمون نمیرسی 

نصف نیمه میمونه جفتش

ولی اگ‌محرومیت رو بردارن خیلی خوب مبشههه 

منم بتونم‌باز میخونم

بعدا گیر میدنولی اصلا دلم‌نمیخاد باب میل اونا لباس بپوشمهمش گیر میدن‌همششش

من فکر کردم شهر دیگه‌ای

چاره‌ای نیست یا باید به گیر دادناشون اهمیت ندی عادت کنن

یا باید یواشکی پیش بری

میتونی بزنی به راه مظلوم نمایی چند روز اول طبق سلیقه اونا بپوش برو بعد بیا یکم گریه کن ناراحتی از خودت نشون بده بگو شنیدم بچه‌ها پشت سرم حرف میزنن مسخره میکنن میگن امروزی نیست و از این حرفا شاید این کلک بگیره

من فکر کردم شهر دیگه‌ایچاره‌ای نیست یا باید به گیر دادناشون اهمیت ندی عادت کننیا باید یواشکی پیش بری ...

نه خداروشکر دانشگاهم دورههههه دوووررررر

ازسن جهت خوبه

از یه طرف میگم نرم اینجا بخرم

رفتم دانشگاه اونجا همون شهر برم خرید

ولی خب باز میگم‌نکنه بد باشه

ایشالله بشه انتقالی بگیریولی خب اره خدایی سخته هم کنکور هم دانشگاهاصلا به هیچکدوم درست درمون نمیرسی ...

من اصلا دلم به این دانشگاه راضی نبود آخرین اولویت زدم فکر نمیکردم اینقدر نتیجه بد شه اینو قبول شم حتی میگفتم میرم آزاد اینو نمیرم راهش هیچی دانشگاهش خیلی سطح پایینه با اینکه دولتیه از آزاد شهرمون سطحش پایین‌تره 

خیلی وسوسه شدم با این خبر دوباره بخونم حالا کاش درست باشه شاید موندم خوندم وسوسه اینکه رتبه‌ام بهتر میشه و دانشگاه بهتری از شهر خودمون بیارم باعث میشه به پشت موندن فکر کنم

ولی خب اینو هم انصراف نمیدم ریسکه اومدو بازم جای خوب نیاوردم 

فقط باید روزهای دانشگاه رو یه جور برنامه بریزم برسم واسه کنکور بخونم

نه خداروشکر دانشگاهم دورههههه دووورررررازسن جهت خوبهاز یه طرف میگم نرم اینجا بخرمرفتم دانشگاه اونجا ...

خب اگه دوره که زود به زود نمیان

با خیال راحت برو اونجا خرید کن

چند دست لباس خانواده پسند هم داشته باش هروقت تو رفتی شهر خودتون یا اونا اومدن جایگزین کنی

اصلا نذار متوجه شن حوصله بحث و جدل داری

من اصلا دلم به این دانشگاه راضی نبود آخرین اولویت زدم فکر نمیکردم اینقدر نتیجه بد شه اینو قبول شم حت ...

وای باورت میشه منم درصدییی اصلا تصور نمیکردم این دانشگاهو بیارم

ینی یه جیزی رو هوازدم

خب اگه دوره که زود به زود نمیانبا خیال راحت برو اونجا خرید کنچند دست لباس خانواده پسند هم داشته باش ...

اره راست میگی

نه خانوادم اصلا نمیان

خودمم راهم دوره ، خودمم قراره ماهی یبار بیام فقط

هدفت چیه که میخوای دوباره کنکور بدی ؟چه رشته ای هست و چه دانشگاهیی، ؟

فرهنگیانو میخاستم