2777
2789
عنوان

یه گندی زدم موندم توش نمیدونم چه خاکی سرم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 6997 بازدید | 162 پست
ممنون عزیزمدلم رو گرم کردیخدا عمرت بده عزیزم

کاری نکردم که گلم ❤

انشاالله آرزوهاتون خاطره بشه و دلتون شاد باشه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بچت چند سالشه؟منم دخترم همینطور بود تو یکی از این مراکز تحت نظر شهرداری گشتم یه کلاس یه ساعته پیدا ک ...

نه مدرسه رو سمت خودمون میفرستم

الان فقط میخواستم راحت تر ازم جدا بشه و صدمه نبینه

وهمین راه به ذهنم رسید که بتونه راحت تر وارد اجتماع بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه مدرسه رو سمت خودمون میفرستمالان فقط میخواستم راحت تر ازم جدا بشه و صدمه نبینهوهمین راه به ذهنم رس ...

خب فکر میکنی بچه ای که یکسال رفت مهد  شیک و پیک و با معلم برای فقط هفت نفر حالا یهو حاضر میشه بیاد مدرسه پایین شهر.؟؟؟

یه نگاه به تاپیکات کردم بشدت درگیر همین وضعیت مالی افراد مختلف اطرافتی خواهش میکنم ۴۵ تومن نه ۵ تومن خرج کن برو مشاوره تا از همین کوچیکی این بذر اختلاف طبقاتی رو تو دل دخترت نکاری

نکنیا این کاروبرو بیرون مهد مغازه های اطراف کار پیدا کنهر لحظه ممکنه لو بری و واقعا دخترت میشکنه

البته درست میگی

کار یک بار میشه

اگه اتفاقی بفهمه خیلی بد میشه

مغازه برم استرسش کمتره

نه چرا نفهمه اینجور نکن از همین اول خواهشااصلا نه خودت حس خجالت داشته باش نه به اون منتقل کناتفاقا م ...

ان شالله فردا مغازه های اطراف میرم

شاید فروشنده نیاز داشته باشن

اینطوری حس بهتری دارم

درست میگین هم وقتم هدر نمیره  و هم درآمد کمی هست

ممنون بابت راهنمایی و محبتت❤

عزیز من اصلا دلم برای تو نمیسوزه تو عاقلی بالغی انتخاب خودته میخای هیچی برا خودت نخری سه ساعت تو سرم ...

درست میگی

اصلا دوست ندارم دخترم اذیت بشه

امسال ساپورتش میکنم که راحت تر بگذرونه

ولی برای سالهای بعد حواسم جمع میکنم که حس حقارت پیدا نکنه نزدیک خودمون میفرستم مدرسه

عزیزم اول باید میبردیش پیش یه روانشناس کودک،بهتون میگفت باید چکار کنینحالا که دیگه گذشت ولی سال آیند ...

مدرسه نزدیک خودمون میفرستم

چون بزرگ میشه و تفاوتها رو میبینه یک موقع حسرت دوستاش رو نخوره

گند پشت گند...فکر کن بچه های مهد بفهمن مامان دوستشون اومده اونجا کارمیکنه چه آبرویی از دخترت میره

حرفت درسته به این مورد فکر نکرده بودم 

میرم مغازه های اطراف برای کار

اینطوری استرس لو رفتن هم ندارم

میترسم دخترم سر شکسته بشههمه خانواده های پولدارنلباس و ماشینشون کل زندگی مارو میخره به خدامیترسم تو ...

حتما این اثر و میزازه اگر همچنان بره

فقط توجه و شاد بودن به مهد بالا شهر نیست

اونا خوراکی ها و‌وسیله هایی دارن که شما نمیتونی تهیه کنی

اونوقت دخترت سرخورده میشه به جای شاد بودن

و مطلب بعدیم‌اینه تو‌اگر شاد باشی بچه ت شادع

اگر همش فکر نداشته هاتو کنی شاد میستی

و‌به بچه ت هم همینو منتقل میکنی

که چون فلان چیزو ندتره نباید شاد باشه