2777
2789
عنوان

یه گندی زدم موندم توش نمیدونم چه خاکی سرم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 6997 بازدید | 162 پست
خوشگلم شما اصلا نباید میبردی یجای خیلی با کلاس بچه خب خودشو با دوستاش مقایسه میکنه

سعی کردم لباساش و کیفش خوب بخرم

واقعیتش امسال کلا هیچی برای خودم نگرفتم که بتوتم برای دخترم بهتر خرید کنم شکسته نشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره اگه دخترم نفهمه میرمفقط قسمتی که بچه ها هستن نمیتونم برم میترسم دخترم از درون بشکنههمین الان هم ...

نه چرا نفهمه اینجور نکن از همین اول خواهشا

اصلا نه خودت حس خجالت داشته باش نه به اون منتقل کن

اتفاقا من یادمه بچه بودم مثلا میفهمیدم مامان منم اومده کمک برای کارای مراسم مدرسه خوشحال میشدم. چون خیلیا ماماناشون میومدن

و خب حتی اگه مامانای بقیه هم نمیان بازم خوشحال کنندست

و خب به دخترت توضیح بده بگو یکی پیاده میره مهد و مدرسه یکی با ماشین یکی با اتوبوس و یکی با سرویس... هرکی یجور میره... 

ولی خب من میگم بهتر نیست یه کار نزدیک مهد دخترت پیدا کنی هم شاغل بشی و وقتت الکی تلف نشه که شاغل بودن خودش کلی مزایا داره هم یه پولیم دستت میاد

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

پولشم هیچی چطور ۵ ساعت از زمانتو روزانه داری هدر میدی؟من هم یک مادرم بنظرم توکه اینقدر زمان داشتی با ...

خیلی با دخترم بازی میکنم

اما روابط اجتماعیش ضعیف بود و همه جا بهم میچسبید

حتی پارک نمیرفت بازی کنه

تو فامیل هم بچه کوجیک نداریم نوه اوله

سعی کردم لباساش و کیفش خوب بخرمواقعیتش امسال کلا هیچی برای خودم نگرفتم که بتوتم برای دخترم بهتر خرید ...

عزیز من اصلا دلم برای تو نمیسوزه تو عاقلی بالغی انتخاب خودته میخای هیچی برا خودت نخری سه ساعت تو سرما واستی یا هرچی

ولی خواهشا خواهشا خواهشا این بازی رو با دخترت شروع نکن

عزت نفس دخترت رو نشونه نگیر

نندازش تو دام عقده حقارت

تو هیچ وقت نمتونی اندازه اونا برای دخترت خرج کنی فقط کیف و لباس و پول شهریه که نیست بچها میان از تفریحاشون میگن رستوران رفتناشون مسافرتاشون اسباب بازیاشون و....

میدونی دخترت با اون قلب کوچکش چقدر ممکنه اذیت بشه؟؟؟

اسی چقدر پول دادی؟ کامل همه رو دادی؟خوب چه کاریه. اصلا مهد واجب نیست. من باشم همون پول و میدادم کلی ...

موضوع باهوش شدن و تفریح و ... نبود گلم

من خودم همیسه بادخترم بازی میکنم شعر کاردستی و ...

ولی روابط اجتماعیش خیلی ضعیف بود 

بااینکه بزرگ شده همه جا بهم میچسبه

و اصلا با بچه ها بازی نمیکرد حتی تو پارک

آرهچون من هم پایین شهرو خیلی خوب میشناسم هم بالاشهروخیلی خوب زیر پوست این شهرو دیدمخودم اگر پایین شه ...

اصل ، خونه و محل زندگی و پدر مادرِ اون بچه هست

حالا هر چه قدر ب زور مهد و مدرسه ی بالاشهر بره 

اگه تاثیر منفی نذاره ، تاثیر مثبت که اصلا نداره !

موضوع باهوش شدن و تفریح و ... نبود گلممن خودم همیسه بادخترم بازی میکنم شعر کاردستی و ...ولی روابط اج ...

عزیزم اول باید میبردیش پیش یه روانشناس کودک،بهتون میگفت باید چکار کنین

حالا که دیگه گذشت ولی سال آینده یه مدرسه همون اطراف خودتون ثبت نامش کن.

درک میکنم دوست داری دخترت بهترینها رو داشته باشه،به جای مدرسه گرون و ... براش کتابهای خوب بخر مطالعه داشته باشه،تو خونه باهاش بازی کن

گاهی وقتها ببرش خانه بازی بزار چند ساعت اونجا بمونه

میرم صحبت میکنم شاید توی مهد کاری باشه اتجام بدم در عوضش از سرما در امان بمونمخدا کنه درست بشه

گند پشت گند...فکر کن بچه های مهد بفهمن مامان دوستشون اومده اونجا کارمیکنه چه آبرویی از دخترت میره