2777
2789
عنوان

یه گندی زدم موندم توش نمیدونم چه خاکی سرم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 6997 بازدید | 162 پست
اون طلا به چه دردشون میخواد بخوره

نه اینکه بچه تو گرما و سرما اول صبح یک ساعت و نیم تو اتوبوسا ویلون و سیلون باشه باز برگشتنا هم یک ساعت و نیم دوباره تو اتوبوسا باشه که بره مهد بدردش میخوره!!!!

حالا هدر دادن وقت مادرش به کنار

حیف که متوجه نیستیدحیف

متوجه چی باید باشم؟متوجهم جانم

همه چیو سبک سنگین کردم و نظر دادم

اسی خودشم‌پشیمونه چون سبک سنگین کرده دیده اذیته.پولش اصلا به درک،اون یک ساعتونیم مسیرش و ۳_۴ ساعت علاف شدن و یخ زدنش خیلی ازاد دهنده اس.

و اینکه رفته توی محلی که سنخیتی با ادماش نداره و هرروز داره وضعیت خودشو با اونا مقایسه میکنه و گریه میکنه.خودش مهم نیست؟ارامش خودش اهمیت نداره؟

ازدخود گذشتگی های افراطی نتیجه خوبی نداره

حیف که شماهم‌متوجه منظور من نیستی

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاد مادرم افتادم که وقتی بچه بودیم منو خواهرم رو چطور هر روز با اتوبوس میبرد مدرسه و برمیگردوند

ولی شهر ما هوا سرد نبود عوضش توی اوج گرما و شرجی هوا هر روز تنهایی مارو میبرد میورد

میخوام بگم این روزا هم میگذره و میشه خاطره ..

دخترت هم یادش نمیره که براش چیکارا کردی

اگه اینو میخونی میشه لطفا برای آرامش دلم یه صلوات بفرستی بیشترش به خودت برگرده 
نه هر روز ۴ساعت یخ کنه توی سرما کجا هدر دادنِ عمره؟شما به این‌میگین هدر دادنِ عمر؟در ضمن اسی همش چشم ...

چه ربطی داره

اونجا نبینه جاهای دیگه نمیبینه؟ تو واقعیت هم نبینه تو فضای مجازی چی بالاخره میبینه

یعنی میگید هرکی سرشو مثل کبک بکنه تو برف

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

فدات شم موضوع مهد بالاشهرو پایین شهر نبوددخترم مشکل ارتباط برقرار کردن دارههمیشه بهم میچسبهتو جمع گر ...

بچت چند سالشه؟

منم دخترم همینطور بود 

تو یکی از این مراکز تحت نظر شهرداری گشتم یه کلاس یه ساعته پیدا کردم که هزینش هم بهم فشار نیاره و علافیشم زیاد نباشه نزدیک خونمونم هست

یه ماه دخترم رو گذاشتم مسیلش حل شد

نه یهو برم ۹ ماه رو پول بدم بعد ببینم چطور میشه 

حالا الان که کارتو کردی اینارو دارم میگم برای پیش دبستانی و کلاس اول حواستو جمع کنی که سریع باز نری یه مدرسه هم بالاشهر پیدا کنی!!!

فدات شم موضوع مهد بالاشهرو پایین شهر نبوددخترم مشکل ارتباط برقرار کردن دارههمیشه بهم میچسبهتو جمع گر ...

بچه ها بعضیاشون اینجوری ان

پارسال توی مهد دخترِ منم یکی بود تا یکی دو ماه هر روز باید مامانشو از پشت پنجره میدید وگرنه گریه و جیغ بود،دیگه کم کم ارتباط گرفت بازی کرد مامانشو یادش رفته بود.

اینم اولش بوده.مهدِ خوب روش تاثیرِ خیلی بهتری داشته ولی به چه قیمتی؟این مهمه

اگر همین مهدِ بالاشهر نزدیک خونتون بود و گرونترم بود من‌پیشنهاد میدادم همین ببری ولی الان شرایط فرق میکنه نظرات هم مختلفه

چه ربطی دارهاونجا نبینه جاهای دیگه نمیبینه؟ تو واقعیت هم نبینه تو فضای مجازی چی بالاخره میبینهیعنی م ...

بچه ۵ ساله فضای مجازی نمیبینه دوست عزیز

مجبور نیست از ۵ سالگی تفاوت سطح زیااااادشو با دوستش ببینه ۱۵ سالگی ببینه اثرش خیلی فرق داره

میدونی اون بچه میتونه چقدر عزت نفسش رو از دست بده وقتی دوستانش بفهمن هر روز دو ساعت با اتوبوس تو راهه که برسه مهدکودک؟؟؟

چه ربطی دارهاونجا نبینه جاهای دیگه نمیبینه؟ تو واقعیت هم نبینه تو فضای مجازی چی بالاخره میبینهیعنی م ...

دارم تاکیداتِ خودِ اسی رو میگم

وای خدایا شما دیگه کی هستین

پیامای استارترو بخون خودش چن بار تاکید کرده رو پولداریه بقیه و تیپو ماشین بقیه تو چش بوده.

هر روزم قرارع بره اونجا و سردش بشه و بیشتر بیفته یاد بی پولیش(البته فک‌نکنم بی پول باشن فقط داره خودشو با بالا شهریا مقایسه میکنه این حسو گرفته)

از مددیر مهد بپرس کاری هست که بری انجام بدی براشونتوی اون تایم که بچت هستبری کمکشون کنیحقوق هم نده ح ...

آره اگه دخترم نفهمه میرم

فقط قسمتی که بچه ها هستن نمیتونم برم میترسم دخترم از درون بشکنه

همین الان هم مدام میپرسه چرا دوستام ماشین دارن ما نداریم

یا میگه چرا فقط ما با اتوبوس میریم 

ولی تو آشپزخونه و حاهای دیگه مهد صحبت میکنم اگه بشه کار کنم 

آره اگه دخترم نفهمه میرمفقط قسمتی که بچه ها هستن نمیتونم برم میترسم دخترم از درون بشکنههمین الان هم ...

نکنیا این کارو

برو بیرون مهد مغازه های اطراف کار پیدا کن

هر لحظه ممکنه لو بری و واقعا دخترت میشکنه

عمرا اگه این بچه واسه مدرسه به کمتر از منطقه ۲ راضی بشه😂

ببرش محیطای سطحِ پایین بچه به احتمال زیاد افت میکنه،چون حسِ کمبود میگیره.

وقتی بچه رو از اول جای خوب میذاری باید تااخرم جای خوب بذاری.

اینکه یه سال اینور یه سال اونور باشه بچه اصلا خودشو گم میکنه