2777
2789
عنوان

یه گندی زدم موندم توش نمیدونم چه خاکی سرم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 6997 بازدید | 162 پست
میترسم دخترم سر شکسته بشههمه خانواده های پولدارنلباس و ماشینشون کل زندگی مارو میخره به خدامیترسم تو ...

دقیقا بدترین کارو کردی باهاش عزیزم. دخترت از همین الان حرص میخوره و بخاطر شرایط اونا وخودتون . همون محل خودتون میزاشتیش مهد. گریه یا بی قراری میکرد این پول رفت وآمد و شهریه زیاد و برای خودش  خرج میکردی و میبردی روانشناس که با هر محیطی که هست بتونه سازگاری داشته باشه. من بارها پول تو کارتم بوده با دخترم رفتیم بیرون .دخترم ۱۴سالشه، یهو در کبابی یا ساندویچی رد شدیم گرسنه هم بوده بهش گفتم که الان پول نیست آوردم خونه نیمروبراش درست کردم.خودم از درون داغون میشدم ولی میگفتم بزار ازهمین الان گرم وسرد زندگی رو بچشه. بعد برای جبران اون روز هر جایی که دخترم دوست داشت میرفتیم غذا میخوردیم و سینما و کلی خوش میگذروندیم.

خداوندا تویی حامی وحاضر
بی فکری کردمگفتم با اتوبوس میرمولی فکر سرما نکردم

عزیزم بگرد همون نزدیکی کار پیدا کن 

حتی اگرحقوق ندادن یا کم دادن اگر حقوق دادن که بهتر اگر کم دادن بگو حقوقش خیلی مهم نیست میخوام تجربه به دست بیارم نگی علتش چیه

حداقل یک جای راحت داری تا برگشت دخترت 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم به این حرفا گوش نکنیه چیزیم هست تو نی نی سایت نسبت به اهمیت دادن به بچه گارد دارن و بجز اون نس ...

ممنون از مهربونیت

خیلی حس خوب بهم منتقل کردی

الهی تمام ارزوهات برآورده به خیر بشه که خیالم راحت کردی💓💓💓

عزیزم کارت اصلا واقع بینانه نبودهبرو با پرسنل مهد صحبت کن شرایطت رو توضیح بده غذرخواهی کن و ببینن هز ...

دوتا مهد بردم گلم چندروز میرفت

ولی نیاز به توجه زیاد داشت

بچه ها شلوغ بودن ومربی وقت نمیکرد تک تک برسه

گوشه گیرتر شده بود

اینجا مربی دخترم رو روی پاش نشونده بود و با ارامش بهش صبحانه میداد تا کم کم خجالتش ریخت

تعداد بچه ها خیلی کمه و مربی کمکی زیاد دارن

ممنون از مهربونیتخیلی حس خوب بهم منتقل کردیالهی تمام ارزوهات برآورده به خیر بشه که خیالم راحت کردی💓 ...

مرسی عزیزم الهی شما هم به هرچی میخواید برسید ❤

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲