2777
2789
عنوان

این مرد خیلی شکاکه نه

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 31 پست
اینارو از دیوار مهربانی برمیدارین البته ببخشید اینا باید برن تیمارستان

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤
یک مدت نبینیش با بک نفر بهتر آشنا بشیاینو صدبار فراموش میکنیخدارو هم شکر میکنی از دستش راحت شدیچیه م ...

فقط بحث دوست داشتن نیست آخه بهش وابستم

و بدتر از همه باهاش رابطه داشتم ...

نمیتونم به این راحتی ازش دست بکشم

دوسم داره مطمئنم ولی این اخلاقش واقعا خیلی حالمو بهم میزنه

اَزجآن‌گَرخُوشتَربآشَد،طُ‌آنی...🕊❤️A

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دیگه زنجیریه 🙄واقعا میخوای باهاش ازدواج کنی؟؟؟

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
خودم هم حدس میزنم واقعا پارانوئید داشته باشه امشب سر ی موضوع مسخره هی تهدیدم میکرد که نمی‌دونم سرتو ...

یا ابوالفضل 

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤
این دیگه زنجیریه 🙄واقعا میخوای باهاش ازدواج کنی؟؟؟

خیلی اخلاقای خوبی داره ولی خب تو این مورد گند زده شدید با این اخلاقش مسخرش

دوسش دارم آخه

خیلی اخلاقای خوبی داره ولی خب تو این مورد گند زده شدید با این اخلاقش مسخرشدوسش دارم آخه

پسفردا نیای تاپیک بزنی شوهرم شکاکه نمیزاره برم بیرون 

ارتباطمو با همه قطع کرده .

تهدیدم میکنه راه حل بدین 

ما الان راه حلمونو دادیم کات کن 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
پسفردا نیای تاپیک بزنی شوهرم شکاکه نمیزاره برم بیرون ارتباطمو با همه قطع کرده .تهدیدم میکنه راه حل ب ...

مرسی عزیزم

ولی گفتم که بالاتر به این راحتی واقعا نمیتونم جدا شم💔

دوسش دارم خیلی 

و بدتر ازین وابستشم 

و ی اشتباه و خریت بزرگی ک کردم اینه که باهاش رابطه داشتم💔

به این راحتی نمیتونم ازش جدا شم 

مرسی عزیزم ولی گفتم که بالاتر به این راحتی واقعا نمیتونم جدا شم💔دوسش دارم خیلی و بدتر ازین وابستشم ...

ببین الان یکسال گریه کنی براش خیلی بهتر از اینه یک عمر اشک بریزی 

زندگی با ادم شکاکه ته جهنمه

رابطه جنسی داشتی؟؟

به نظرم بازم ارزش نداره یک عمر خودتو بدبخت کنی

ببین الان یکسال گریه کنی براش خیلی بهتر از اینه یک عمر اشک بریزی زندگی با ادم شکاکه ته جهنمهرابطه جن ...

اره عزیزم جنسی 

خیلی خریت کردم می‌دونم 💔

یه کلمه بگم تمام

برای یک رابطه ناموفق در مجردی هزارتا راه حل وجود داره نهایتش باید آخر سر باکسی ازدواج کنی که باک رگی براش مهم نباشه

ولی یه زن توی یه ازدواج نا موفق هزاااااااااران هزار مشکل و بدبختی داره و اکثرا با اون هزارتا مشکل باز هم راضی میشن طلاق بگیرن و هزاران سختی دیگه رو بجون بخرن

شما هم الان مجردی متوجه منظور ما نیستی من بعد هشت نه سال متاهلی دارم بهت اینارو میگم

نتیجه ازدواج با این آقا یه زندگی اسفبار و وحشتناکه 

حالا ببینم شمایی که الان نمیتونی از یه وابستگی بگذری بعدا چطور قراره از خونه و زندگی و وسایل جهیزیه و شاید حتی بچه ات بگذری فقط برای اینکه یکم اعصاب آروم داشته باشی🙂

اره عزیزم جنسی خیلی خریت کردم می‌دونم 💔

خیلیا براشون اون مسئله مهم نیست دیگه 

خیلی خیلی کمرنگ شده

خیلیا براشون اون مسئله مهم نیست دیگه خیلی خیلی کمرنگ شده

واسه خودم مهمه 💔فکر اینکه به جز این کس  دیگه ای ممکنه چند سال دیگه بهم دست بزنه حالمو بد میکنه🙂💔

ببین عزیزم من تاپیکاتو تا یه جاهایی خوندم.

فهمیدم تو دختر تا حدودی ساده‌ای هستی و این مردی که باهاشی داره از سادگی تو سواستفاده میکنه. دلم نیومد اینو ننویسم.

خیلییی زیاد شکاکه و اختلاف سنیتون زیاده، بددهنه. تازه شوهرت نیست وگرنه جلو دستش باشی کتکتم میزنه از بس روانیه. تو نی نی سایت از این موارد زیاد هست.

ببین تا باکرگیتو ازت نگرفته ولش کن. خودت هم خوب میدونی تو با این سرانجامی نداری. اون معلوم نیست تا این سن با چند نفر بوده پس زندگیتو به پای همچین کسی حروم نکن.

تو سنی نداری موقعیت خوب واسه ازدواج حتما پیش میاد واست.

ما همه این دوران نوجوونی رو گذروندیم، این حس‌ها گذراست و چند سال دیگه افسوس میخوری به این شرایط و موقعیتی که الان واسه خودت درست کردی.

آینده‌ت رو خراب نکن دختر. گول نخور....