2777
2789
بله هم حلاله هم قانونی چون زنده بوده واختیار مالشو داشته

آخه بی اختیار بوده آدمی بود ک پیش دختراش مژومد میگفت بریم یجا وصیت نامه بنویسیم . دخترا جدی نمیگرفتن ب برادرشون اعتماد داشتن. بعد میرفت جلو داییم میگفت خونه براتوعه کلا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تو این داستان هستم نمیتونه کاملا بررسی کنید قانون رو ایشون دور زدن همه رو یجور کلاهبرداری

منم قبلا بودم. چون در قیدحیات اینکارو کرده مشکلی نیست، چون کلامی نگفته و زده به نامش 

با هم دیگه شراکتی کار کردن که انگار بیشترشم داییه کار کرده 

درسته داییه به خاطر پول اینکارو کرده ولی کار بقیه بچه ها که میخوان از دستش درارن و میگن از پدر مراقبت کردیم هم بدتر هست

سر ارث و میراث بده این رفتارا

پدر باید اون دنیا جواب گو باشه و فرق نباید میزاشت داعی ایشونم سو استفاده کرده ارث از شیر مادر حلالت ...

آخه پدر نمیتونسته بدون اجازه پسر بزرگش حتی آبم بخوره دایی من ب ایتا تعلیم میداد

پدر باید اون دنیا جواب گو باشه و فرق نباید میزاشت داعی ایشونم سو استفاده کرده ارث از شیر مادر حلالت ...

والا خواب ما ک نیومده هر بار این داییم با دختر داییم میگن آقامو تو خواب دیدم میگفت بقیه بچها غلط کردن این حق توعه حتی دختراشم. اهل نماز دعا قرآنن ولی حسودم هستن. نمیدونم این خواباشونم درسته یا بچه گول میزنن. ماها ک تا بحال خوابی ندیدیم ک پدربزرگ بیاد حتی دعوا کنه با بچهای دیگه بگه کاری ب دایی نداشته باشید .بقیه بچهام ک دوتا خواهر پشت هم فوت شدن و داییم پول دفن خرجشونو داد. حتی دلشونم میشکست میگفت بیا ارثتم دادم ب مرگت. درعجبم خدا چرا جوابشونو نداده . اون دنیا هم پدربزرگم هواشو داره همش خوابهایی میبینن ک نفع خودشونه

داییم ب پدربزرگم تعلیم میداد پدربزرگم انگار بچه ش بود خودش پدر پدربزرگم

نوش جونش اگر می‌تونه بخوره دنیا دار مکافاته هیچ حقی پای مال نمیشه نگران نباش

۹۳ فوت شده تاالان خوشانن همشم طلبکارن میگن چرا اون یکی خواهرزادم مادرش فوت شده دری وری میگه ارث میخواد چ خوابا دیدید .داییم عشقش فقط بچهاشه