2777
2789

ن وصیتی کرده ن چیزی بی اختیار بوده اختیارش دست دایی بزرگم بوده بچهای دیگه راضی نیستن . بنظرتون این مال حلالشه . چون پدربزرگم زرنگ نبود یه پیرمرد ساده بود و ب رف داییم بود زبونی بهش میگفته این خونه براتوعه. و داییم اونقدر ک باید ارث پدری بده نداده مثلا از خونه ۲۰ میلیاردی ب اینا ۲۰۰ملیون داده هر کدوم بنظرتون این مال حلالشه هر چقدرم با پدر بزرگم دوتایی زحمت کشیدن شریکی خونه ساختن . میگه پدرمادرتونو نگه داشتم. دوتا از خواهراش تازگیا فوت کردن یه برادر داره ک راضی نیس. ولی دایی بزرگم میگه من زحمت زیادی کشیدم. وقتی رضایت بچه های دیگرو نگرفته کارش درست بوده . میگه ب آخوندام گفتم ک گفتن هیچ اموالی حق خواهر برادرت نیس چون پدرت خودش مالشو بخشیده

از نظر شرعی و قانونی درسته مشکلی نداره حلال هم هست . از نظر عرفی و‌اخلاقی خیر. 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داییت باید رسماً سند داشته باشه وگرنه زبانی که قبول نیست 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
درسته هیچی گردنش نیستچون پدر بزرگ خودش حضور داشته که اموالش و فروخته

درواقع بی اختیار بوده همش از ترسش بوده. و بی خبرازبچهای دیگه فروخته به داییم

داییت باید رسماً سند داشته باشه وگرنه زبانی که قبول نیست

سند بنام داییمه . پدربزرگم لفظی بهش گفته خونه براتوعه حالا از ترسش یا بخاطر این ک داییم نگهشون میداشت

سند بنام داییمه . پدربزرگم لفظی بهش گفته خونه براتوعه حالا از ترسش یا بخاطر این ک داییم نگهشون میداش ...

دیگه هیچ کاری نمیشه کرد 

من مورد میشناسم که بعد فوت پدر رفت خونه به نام خودش زده اونم سند رسمی 😐

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
باز هم راه داره اقدام کرد ، ولی اگر واقعا فقط دایی بزرگه از پدر مادرش نگهداری کرده و توی ساخت و ساز ...

بله خودشون نگهداری کردن پدربزرگمو مادربزرگمو جفتشونم مریض شدن زن و شوهر زحمت کشیدن ۸سال مادربزرگم ک مریض بود رو نگه داشت ۳سالم پدربزرگم . دوره سالمیشونم ک باهم بودن.شریکم بودن باهم کار میکردن جمع و جور میکردن. ولی بی خبراز بچها بنام خودش زده همه چی رو همه هم بهش اعتماد داشتن ک رشونم نمیشد بگن حقمونو بده احترام خاصی بهش قائلن

2810