2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدابیاین حالم خیلی بده نامزدم ب مامانش النگو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 123193 بازدید | 782 پست
نمیدونم چیکار کنم کلا میگم امروزبه پیام دادم گفتم اینارو :ما زن و شوهریمباید با همفکری هم بهترین تصم ...

اولا ک موضوع النگو رو زیادی بزرگ کردی خداروشکر ختم به خیرشد

دوما اینکه از اون فروشگاه بخری چون مزایای خودشو داره و میتونه شما رو جلو بندازه اصلا کار بدی نیست اما باید حتما جویا بشی چرا همسرت انقدر اصرار داره کسی نفهمه. خب خانوادت قطعا نظرشون مهمه برای خرید جهزیت درسته که وسایلو شما میخواین استفاده کنید اما اینکار اصلا درست نیست به دروغ و بدون اطلاع از خانوادت برید برای خرید

حتما باید باهاش حرف بزنی 

نه باگارد گرفتن انقدرم فاز نصیحت برندار هی نگو ما زن و شوهریم باید فلان کنیم...... یکبار یا چندبار سر النگوها گفتی بسه دیگه ببخشید یکم خسته کننده حرف میزنی از در دوستی و محبت واردشو و یه حرفو بارها تکرار نکن. مردها خوششون نمیاد 

بگو نمیتونم بدون اطلاع خانوادم خرید جهزیه کنم اونها باید پول بدن باید احترام بذارم نمیتونم اینکاری که میگی رو بکنم اگر باز گفت چون میخوام پولشو ازت بگیرم و طلا سرمایه‌گذاری کنیم بگو خانوادم خوشحال میشن از پیشرفتمون فکر نکنم کار بدی بخوایم بکنیم ک مجبور به پنهان کردنش باشیم. باز ببین جوابش چیه

آدمها بدون عکس العمل ما قدرتی ندارن ، به هر بی ارزشی واکنش نشون ندین😉

خیلی ممنونم از نصیحتتون عزیزممیشه بگین این موضوع رو چیکارکنم؟منو نامزدم قراره دوتایی بریم جهیزیه بخر ...

سلام گلم خوبی خاهش میکنم عزیزم سلامت باشی.

من همون شبم جواب این صحبتتو دادم عزیزم و گفتم اینکارو نکن فقط با پدرو مادرت برو واسه جهیزیه و دلیل اینکه شوهرت نمیخاد خونوادت بفهمن شک برانگیزه.

تووحتما پدرو مادرتو در جریان بزار وبازم همون شب بت گفتم به شوهرت بگو خونوادم واسه من هزار امیدو ارزو دارن واسه جهیزیم و اصلا معنی نداره داماد واسه جهیزیه عروس بیاد. 

و اینکه رفتی طلا خریدی واسه مناسبتا کاملا کار اشتباهی کردی واقعا اسی جان این فکرای اشتباه چجوری به ذهنت میرسه؟؟ تو مسئول نیستی طلا بخری که فردا روزی واسه تولد و مناسبتا بدی شوهرت واست بیاره تو دراصل پول خودتو که طلا خریدی داری میدی بهش که بت تو تولدا برگردونه پس وظیفه اون چیه؟؟؟؟ 

وظیفه هر مردیه واسه زنش خرج کنه تو داری اونو یه ادم بی مسعولیت و بی فکر بار میاری و پرورش میدی

داری کاری میکنی صلب مسعولیت کنه و خساستو داری یادش میدی یعنی دیگه یاد گرفت و تموم شدو رفت.

چار روز دیگم که مثلا یه مناسبتی بود بت میگه بخر بم بده تا برات بیارم. حالا پدر مادرت میدونن طلا خریدی میدونن به شوهرت همچینی چیزی گفتی؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من الان خوندم مشکلتو، من جای تو بودم میگفتم اتفاقا برای خرید بقیه جهیزیه ام بابام تو مضیقه است، اگه بشه یه مقدار از جهازم رو با همین ۱۰۰ تومن بگیریم بابام قسطشو میده که بتونم بقیه رو با اون ۱۰۰ تومن پول نقد بگیرم.

راستی معمولا این فروشگاه هایی که همسرت میگه با وام جنس میدن، اجناس رو نسبت به بیرون که میخوای نقد بخری گرون تر میدن حواست به قیمت ها باشه اگه رفتی سریع چک کن از سایت قیمت ها رو، چون اینجوری بابای بیچاره ات پول نقد میده جنس با وام و درصد گرون تر میخره

کار خوبی کردی بهش گفتی . الان ۱۰۰ تومن پول را دادید طلا واسه تو؟ بهش بگو خانوادم در جریان اتکا هستن ...

۱۰۰ میلیون با کارت خودم ک وام ازدواجم بود کشیدم دادم طلا ب سایز دست من گرفتن و فاکتور ب اسم خودش برای من نیس دادن دست من امانت باشه .گفتن موقع تولد ومناسبتها دونه دونه برات میارم واسه تو میشه.

منم میخوام باهاش برم اتکا خرید کنیم اصلا پول پرداخت نکنیم اون وام ازدواجمون طلا خریدن واسه پس انداز 

منم ۱۰۰ دادم بهشون طلا خریدن دادن دست من نگهدارم

خودشون میخوان قسطی پرداخت کنن

۱۰۰ میلیون با کارت خودم ک وام ازدواجم بود کشیدم دادم طلا ب سایز دست من گرفتن و فاکتور ب اسم خودش برا ...

۱۰۰ تومن با کارت خودت دادی طلا خریدی فاکتورشم به اسم خودت نیس؟!😐😐😑 این همه باهات حرف زدیم بازم رفتی کار خودتو کردی ؟! پس اینطور که معلومه جهیزیتم خودش میبردت میخرین بدون حضور پدرو مادرت و فاکتوراشم به اسم خودش میکنه😒 

اولا ک موضوع النگو رو زیادی بزرگ کردی خداروشکر ختم به خیرشددوما اینکه از اون فروشگاه بخری چون مزایای ...

قرار شد النگو هارو از دست مامانش بگیره بده من نگهدارم.

چون من آبجی دارم دامادمون ب شدتتتت حسودن و خیلی ب کارامون دخالت میکنن هرچیزی رو ب پدرم و مادرم میگیم میرن زود ب آبجیم میگن 

قرار بود جهیزیه نخریم پول رو بزاریم رو همدوبتره وام برداریم خونه بگیریم اینو آبجیم و دامادمون فهمید انقدرررر دخالت کردن آخرش نشد همین کاری کنیم

من میخوام ب نامزدم کمک کنم چ فرقی داره پول رو بدم بیرون وسایل جهیزیه بخرم یا بدم بهش از اونجا بردارم

من ۱۰۰ میلیون دادم بهش با پول من طلا خریدن ولی دادن من نگهدارم بردش دور از چشم خونواده قایم کردم بعدا تو مناسبت ها برام بیاره.

نامزدم نمیخواد وام ازدواج رو خرج کنه کلا دادن طلا خریدن.

وسایل هارو از مزایای ک دوستش داره سپاهیه میخوایم استفاده کنیم.

ب نظرتون برم باهاش یا نرم؟

اگه برم نامزدم پس انداز میکنه خودش قسطی میده

قرار شد النگو هارو از دست مامانش بگیره بده من نگهدارم.چون من آبجی دارم دامادمون ب شدتتتت حسودن و خیل ...

چند روزه داریم بهت راهکار میدیم و اشتباهاتتو بهت گوشزد میکنیم بعد میری کار خودتو میکنی و میای میگی چیکار کنم😐

سلام گلم خوبی خاهش میکنم عزیزم سلامت باشی.من همون شبم جواب این صحبتتو دادم عزیزم و گفتم اینکارو نکن ...

سلام عزیزم قربونت تو خوبی

شوهرم آدم بدی نیس بی تجربس خودشم گفت اشتباه کردم منم بهش گفتم طلاهارو از مامانت بگیر ببریم بزاریم بانک یا بده من نگهدارم گفت باشه میدم خودت نگهدار.

اینکه گفته کسی نفهمه چون من آبجی دارم ب شدت حسودن مخصوصا دومادمون قرار بود وام ازدواج رو بزاریم رو هم دوباره وام بگیریم خونه بگیرم دامادمون و آبجیم خیلییی دخالت کردن گفتن وام فقططط جهیزیه ن خونه آخرش نزاشتن اینکارو کنیم.

نامزدم ی دوست داره سپاهیه بهش وام ۵ ساله دادن بدون هیچ درصدی .نامزدم پیشنهاد داد گفت بیا از فروشگاه اتکا بردار بجای اینکه پول رو کامل بدی بیرون بده من و خودم کلی قسط هارو پرداخت میکنم بهش گفتم فاکتور باید ب اسم بابام باشه گفت اره حتما دوتا فاکتور تو هم واسه خودتو بردار منم وسایل خودمو.

نامزدم نمیخواد پول وام رو خرج کنن دادن طلا پس انداز کنن 

خرید جهیزیه هم از مزایا استفاده میکنم قسطی قراره پرداخت کنن مثلا ماهی ۲ تومن اینا.

میگن من دوست ندارم دوباره ابجیت اینا دخالت کنن

۱۰۰ تومن با کارت خودت دادی طلا خریدی فاکتورشم به اسم خودت نیس؟!😐😐😑 این همه باهات حرف زدیم بازم رف ...

۱۰۰ میلیون قراره من از فروشگاه اتکا وسایل بردارم فاکترشم ب اسم پدرم میخوام بزنم.

۱۰۰ میلیون دادم همسرم طلا خریدن ب اسم خودش دادن بهم من نگهدارم براشون برای خودشونه.

دیگه رفتیم فروشگاه قرار نیس من هزینه ای کنم دیگه دادم طلا خریدن واسه خودشون ولی دست منه

خیلی ممنونم از نصیحتتون عزیزممیشه بگین این موضوع رو چیکارکنم؟منو نامزدم قراره دوتایی بریم جهیزیه بخر ...

سلام عزیزم، مبارکه ان شاء الله به سلامتی و شادی. ببین این موضوع چندتا جنبه داره که با شناخت عزیزانت باید در نظر بگیری. اول اینکه بیشتر ازینکه مهم باشه وام به نام کیه  خیلی مهمه که قسط اون وام رو چه کسی میده، بعدم فاکتورا خیلی مهمه که به اسم کی ثبت شه (مخصوصا برای جهیزیه خیلییی مهمه).یکی اینکه هزینه رو پدرت قراره بده اگه بفهمه چی میگه. اگه بعدا بفهمه که راستش رو نگفتی عکس العملش چیه. یکی دیگه اینکه با شناختی که نسبت به همسرت داری چقدر قابل اعتماده و چقدرمیتونی مطمئن باشی که واقعا از سر دلسوزی برای زندگی مشترکتونه و از نظز مالی خودشو از تو سوا نمیدونه(ببخشید زرنگ بازی درنمیاره) جیبتونو یکی میدونه وقصدش صرفاً پیشرفت زندگی مشترکتونه. بعد خانواده شوهرته اگر قراره کسی ندونه خوب خانواده ی اونم نباید میفهمیدن و فقط فقط بین خودتون دونفر باید میموند چون ممکنه بخوان کرم بریزن به پدر مادرت بگن و یه ناراحتی به وجود بیارن.( ضمن اینکه ممکنه هموناهم بابت پنهانکاری و نگفتن حقیقت به پدرت یه حساب دیگه روت باز کنن) . یا مادر شوهرت چقدر قابل اعتماد و عاقل و فهمیدست؟ فردا نیاد بگه جهیزیه رو پسر من خریده. بعدم درآخر یه نگاه کلی بکن ببین چقدر زنوشوهر ارتباطتون عمیقه و بر پایه اعتمادو دلسوزی و از خودگذشتگیه. چقدر میتونید روهم حساب کنید شایدم اینجوری به نفعتون باشه ولی خوب شرطش این مسایلی که گفتم هست اگر همه چیز درست و اوکیه میتونید استفاده کنید. وگرنه اینجوری انگار 100 میلیون از وام ازدواج شمارو غیر مستقیم از خانواده شما میگیره و جهیزیه هم به نام خودش فاکتور میشه. طلاهایی هم که بهت به عنوان هدیه میده به اسم خودش میشه. بعدا هم میتونه قانونی به عنوان هبه(یعنی هدیه) ازتون پس بگیره. مگر اینکه بگی فاکتور طلاها باید به نام خودم باشه و بابات هم صد میلیون رو تو حساب خودت بریزه و مستقیم از حساب خودت طلا بخری

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺
نمیدونم چیکار کنم کلا میگم امروزبه پیام دادم گفتم اینارو :ما زن و شوهریمباید با همفکری هم بهترین تصم ...

عزیز نباید طوری رفتار میکردی که فکر کنه به مادرش حسادت میکنی. اون مثل شما به این قضیه نگاه نمیکنه. احساساتش نسبت به مامانش بیشترو منطقش کمتره، فقط این احساساتو تحریک کردی اگرم این رفتارارو بیشتر کنی روش به روت باز میشه. بزار بهت بگم اون لحظه چقدر دلش برای مادرش سوخته و در نظرش مادرش مظلوم و شما بی انصاف و دورازجونت حسود بودی. فقط داشته چهره ی مادر از همه جا بیخبرش که از سر دلسوزی برای زندگی پسرش برنامه میریزه وذوقش برای یه تیکه طلای موقتی میومده جلوی چشمش. ببین هر چی بیشتر بحثشو پیش بکشی عذاب وجدانش برای پس گرفتن اون طلاهارو بیشتر میکنی. میدونی علتش چیه؟ چون ناخودآگاه این حس بهش دست میده که من نمیتونم برای مادرم طلا بخرم و باعث خوشحالیش بشم و باعث میشه غیر مستقیم از شما و خودش بدش بیاد و بخواد این حس بدرو از خودش دور کنه. پس برای اینکه خودش رو به خودش ثابت کنه بیشتر برای اون ذوقی که میتونه به مادرش بده تلاش میکنه و اینجوری ما بیشتر واکنش نشون میدی و این مثل یه چرخه ی مریض ادامه خواهد داشت تا خدای نکرده زندگیت بپاشه. پس به نظرم بیشتر تورودروایسی قرارش بده و طوری رفتار کن که به حرفش(النگوها پس اندازه و قراره پس بده) اطمینان داری و میدونی به موقعش خودش حل میکنه قضیه النگوهارو. میدونی احتمالا همینجوریشم دلش نمیاد پس بگیره ولی مونده جواب تورو چی بده پس روشو به روت باز نکن بزار تو همین حالت بمونه از من بشنو خواهرم

عزیزم بزار برات خلاصه کنم صد تومن از وامتو یواشکی دادی به همسرت، اونم با اون پول برای خودش (یعنی به اسم خودش، فاکتور رو میگم) طلا خریده 🙂و به عنوان  امانت میده به شما. حالا این وسط اون صد میلیونی که بابات داره هزینه میکنه برات جهیزیه میگیره به اسم همسرت میشه  حداقل اینجا یه کاری در حق اون بابای طفل معصومت بکن فاکتورای جهیزیه رو به نام خودت بگیر😐

ححتما میخوام ازش بگیرم میخوام بگم از دست مامانت دربیار بده من نگهدارم

به نظرم خودتو خراب نکن ممکنه کینه کنه. برو پیاممو راجع مادرش بخون 

سلام عزیزم، مبارکه ان شاء الله به سلامتی و شادی. ببین این موضوع چندتا جنبه داره که با شناخت عزیزانت ...

خیلییی ممنونم از نظرتون عزیزم

اعتماد کامل دارم بهش و اینکه مطمعنم واسه پیشرفت زندگیمون اینکارو میکنه ما هیچی نداریم داریم از صفر شروع میکنیم.

ن حتی خونواده خودش نمیدونن عزیزم قراره بریم قسطی بخریم من گفتم نگو اونم گفته ب هیچکس نگفتم ب کسی مربوط نیس گقتم بهش اگه بگی فردا میان میگن تو قسط جهیزیه عروس رو پرداخت میکنی و.‌گفت نگران نباش قرار نیس کسی بفهمه 

انگاری تو پول رو دادی بیرون خرید میکینی از اونجا اون ۱۰۰ میلیونم ک دادم طلا نگهداری واسه اینده لازممون شد.

در کل وام ازدواج رو اصلا خرج نمیکنن لوازم جهیزیه رو کلا تا ۴۰۰ میلیونی از اونجا برمی‌داریم همسرم میخواد ببره پرداخت کنه تا ۵ سال بدون درصدی در کل واسه پیشرفت زندگی اینکارو میکنن

2810