2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدابیاین حالم خیلی بده نامزدم ب مامانش النگو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 123193 بازدید | 782 پست
نمیدونم چیکار کنم کلا میگم امروزبه پیام دادم گفتم اینارو :ما زن و شوهریمباید با همفکری هم بهترین تصم ...

نه اصلا نرو تو جهزیتو با خانوادت یه روز برو بخر بی خبر مثل خودش ‌‌... دقیقا کاری ک با تو کردن رو هم تو بکن باهاش .‌ خودت و خاتوادت برو بخر ... اکر قراره پول جهیزیه رو اون بده ک مجبوری هرچی میگه انجام بدی

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

مثل خودش با خانواده برو چطور ایشون ارزش اونا رو میبره بالا شما هم ارزش خودتون رو ببرید بالا بعد گفت بگو عزیزم منم در راستای زندگیمون دارم قدم برمیدارم چه تو چه پدر مادرم چه فرقی داره

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نگو

یکی دوماه دیکه بگو ما رسم داریم داماد یه سرویس طلاتا قبل عروسی برا عروس بگیره

کی قراره طلاها رو برام بیارید

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

عه چ خوب این تاپیک باز شده .. از طرف من جرش بده لطفا ..‌ واقعا خودش و مادرش بشدت بیشعورن .‌ چ مادر پ ...

کی و جر بده اینهمه گفتن‌پولتو نده طلا ک بری قسطی جنس برداری باز همون کار و کرد حتی برا خانوادش ارزش قائل نمیشه میگه دوتایی میخوایم بریم خرید

حکمت کارت هم تا یه سقفی میتونی خرید کنی میری دوتا وسیله برمیداری بقیش میمونه میگه ب من چ دیگه من نمیتونم 

دلت خوشه ها اون پس انداز ایندتونو ازت پنهان کرده اخرم داده مادرش بعد اینجا هرچی بهت گفتن باز رفتی کار خودتو کردی

همینجا گفتم چیکار کردمقراره امروز بهش بگم طلاههرو از دستش دربیار

کدوم صفحه؟

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
عزیزم همین کارو کردن رفتیم ۱۰۰ میلیون دادیم طلا سرویس گرفتیم گفتم بمونه دست من دونه دونه موقع تولد و ...

آفرین بهت اره خیلی خوبه منم شاغلم کلی طلا واسه خودم گرفتم به خانوادم دادم که موقع مناسبت ها برام هدیه بدن همیشه هم میگم طلای بابام 

پدرم خودش طلا داد ولی بیشتر خودم خریدم کار خوبی کردی 

نمیدونم چیکار کنم کلا میگم امروزبه پیام دادم گفتم اینارو :ما زن و شوهریمباید با همفکری هم بهترین تصم ...

کار خوبی کردی بهش گفتی . الان ۱۰۰ تومن پول را دادید طلا واسه تو؟ 

بهش بگو خانوادم در جریان اتکا هستن و گفتن مشکلی نیست ‌. ولی چون سر در نمیارم مامانم بهتر میدونه و باید بیاد اگه میخای کسی نیاد نریم اتکا . باور کن راضی میشه بیان 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
اصلا گوش نمی‌ده یه عده جنگجو بهش راهکار دادن رفته همونا رو اجرا کرده واقعا هم خوب شد شوهرش به این ند ...

مگه راهنمایی های نی نی سایت چشه؟یعنی تمام افراد نی نی سایت از سراسر دنیا با طرز فکر و شخصیت های متفاوت اشتباه راهنمایی میکنن و فقط شوهرش و مادر شوهرش درست فکر میکنن؟؟؟؟

خب دوتا زن مث تو که تو سری خور باشه همیشه وجود داره که باعث میشن مردا انقد پررو بشن

2810