2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدابیاین حالم خیلی بده نامزدم ب مامانش النگو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 123193 بازدید | 782 پست
فقط اینایی که گفتن پیامو براش بفرس 😬 اگه اینجوری بگه برسه به گوش مادرشوهر ..وایییییییی .. من مجردما ...

درود درود😂به خدا زنننندگی میکنیداااا

من که کمرم شکست زیر بار متاهلی😑

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

معلومه ب مادرش باید بیشتر اعتماد داشته باشه تا نامزدی ک تازه اومده تو زندگیش چرا همهچیزو پیچیده میکنین واسه خودتون  شما هم بودی پولتو میدادی ب پدرت ن نامزدت 

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر شما از روز اول شش دانگ پسر رو میخواید مال خودتون کنید 

یه امانت داده دست مادرش از پول خودش 

دهنشو سرویس کردی 

چه دخترایی هستین با این سن کم مثل زنای هزار ساله میخواید سیاست به خرج بدید 

حالا بزار یکسال بگذره کم کم همه چی مشترک میشه نترس 

تا اون عادت کنه تو عادت کنی 

اصلا چرا باید اینقدر زود اعتماد کنه و همه چی بده دست شما ؟ یه کم به اون بنده خدا و خودتون برای اعتماد زمان بدید ، وای چرا ما اینحوری نبودیم خدا 

بعضیا چقدر فهم درک این مسئله براشون سختِ 

😑😑😑

محترمانه تر نتونستم بگم

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

معلومه ب مادرش باید بیشتر اعتماد داشته باشه تا نامزدی ک تازه اومده تو زندگیش چرا همهچیزو پیچیده میکن ...

😐😐😐😐😐

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
گلی، احتمالا طلای دست دوم یا بدون اجرت بوده که برای پس انداز خیلی بهتر از سکه هست .فکر نکنم شما تو د ...

دقیقا حالا بزارید یکی دوسال بگذره بعد ادعای یکی شدن کنید، چه دخترایی داریم همه از روز اول دنبال سیاست و شش دانگ آقا هستند ،بنده خدا همین که اعتماد می‌کنه مهریه میزنه توی این زمونه خراب باید بهش آفرین گفت

چقدر شما از روز اول شش دانگ پسر رو میخواید مال خودتون کنید یه امانت داده دست مادرش از پول خودش دهنشو ...

ببخشید از اول هرجور آدم تا کنه، تا اخر به همون منوال میره. درمورد دیو دوسر حرف نمیزنی، درمورد دختری حرف میزنی به هزار امید و آرزو نشسته پای سفره ی عقد. بعد میگین شاید اعتماد نداشته؟؟؟؟؟ عذرمیخوام مگه دوست دخترشه یا زن صیغه ایشه که اعتماد نداشته؟ انقدر اعتماد نداشت که بقول شما امانتی شو بده دست زنش؟؟؟اعتماد نداشت خیلی بیخود کرد که عقدش کرد. زن عقدی، ینی زن شرعی و قانونی. اینا فقط یه جشن نگرفتن، همین.

نمیگم مادرشو دور بندازه. مادرش و دوست داشته باشه، احترامشم نگه داره ولی زنشو بی ارزش نکنه. من جای استارتر بودم جوری از اینکار پشیمونش می کردم که یادش بمونه بعد از ازدواج اولویت زنشه. اگه ام نمیتونه، همینور تکلیفم و‌مشخص کنه. حوصله ی یه عمر جنگیدن با یه مرد بچه ننه و دهن بین ندارم واقعا

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

معلومه ب مادرش باید بیشتر اعتماد داشته باشه تا نامزدی ک تازه اومده تو زندگیش چرا همهچیزو پیچیده میکن ...

😐😐اگه اعتماد نداشت چرا زن گرف میموند همونجا ور دل ننه جونش کسی که اعتماد نداره و بد دل و شکاکه زن‌نگیره دختر مردمو بدبخت نکنه 

ببخشید از اول هرجور آدم تا کنه، تا اخر به همون منوال میره. درمورد دیو دوسر حرف نمیزنی، درمورد دختری ...

شما همه کم سن هستید 

گفتین برو اعتراض کن 

باعث خراب شدن رابطه اینا شدید 

به این نمیگن سیاست 

بعدم مثل اینکه این همه اتفاقات رو نمی‌بینین 

طرف تا عقد می‌کنه مهریه می‌زاره اجرا

😐😐اگه اعتماد نداشت چرا زن گرف میموند همونجا ور دل ننه جونش کسی که اعتماد نداره و بد دل و شکاکه زن‌ ...

اینا یا مَردن، یا ساده که چه عرض کنم...

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

😐😐اگه اعتماد نداشت چرا زن گرف میموند همونجا ور دل ننه جونش کسی که اعتماد نداره و بد دل و شکاکه زن‌ ...

عزیزم هنوز ک با هم نرفتن زیر ی سقف زندگی کنن اگه زندگی متاهلیش شروع شده بود بله من با صحبت شما موافق بودم و حق رو ب استارتر میدادم

ولی میگه نامزد هست این خیییلی فرق داره اگه عقد نباشن ک هیچ سند رسمی هم بینشون هنوز نیس اخه و مهریه هم نداره 

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤
2810