2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدابیاین حالم خیلی بده نامزدم ب مامانش النگو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 123193 بازدید | 782 پست
مامانش میدونه طلا دست مادرشوهرمه من گفتم اعه مامان طلا گرفتین مبارکه گفت ن خیلی وقت داشتم تو دستم ند ...

مادرشوهرت چرا نگفته که طلاهای شماست ؟ و به دروغ گفته داشته؟ احتمالا به جیب زده و نمیخواد پسشون بده. دروغش رو حتما به روی همسرت بیار تا قضیه رو روشن کنه. 

من خودمو‌گذاشتم جات داااارم میمیرم از حرص و دارم بالا میارم یکی بکوب در. پشتش بگو‌برو بغل جای امنت و خدانگهدار

این فردذ خونه ماشین هم میکنه ب اسم ننش میگه اون امنه تو دختر مردمی غریبه ای فقط واسه. ک ر د ن ی

والا دیگ اه اه حالم بهم خورد

داداش من بااینکه بابام براش همه چی میخره و فقط رو‌پول‌بابام اینور اونور میسه(خودش شغلی نداره) بااین حال همه چی دست خودش و زنشه  .حتی میخاست ماشین بنویسه گفتیم ماشینشو ب اسم زنش کنه که خودش بتونه بنویسه..والا دیگ پس نه بیا اسم من کن 🤣اون زنشه الان اون خانواده اولشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوتا راهکار اینجا هست :

بیارش تنها بشین بعد بهش بگو از این قضیه ناراحتم و ادم فقط از همسایش حرف پنهون میکنه تو نشون دادی که من کلا بیرون دایره زندگیت وایسادم .پس الان النگو ها رو بیار من نگه دارم.

یا النگو ها رو میاره میندازه دست تو حتی اگه اندازت نباشن

یا دیگه اشتی نمیکنی 

یا اینکه یه مسعله خیلی خیلی مهم رو ازش پنهون کن با خانوادت انجام بده بزار بعدا توی جمع بفهمه 

اعتراضیم کرد بگو از تو یاد گرفتم

ببین این مسئله فقط النگو نیست ؛ فردا پس فردا رفتین زیر یه سقف قشنگ همه کارارو با مامان جونش میکنه 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
وا مادرشه ها مگه چیه؟ فکر‌کنم‌فقط منم‌که اگه شوهرم برای مادرش خردی بزنه ناراحت نمیشم

مسئله النگو نیست اسی از پنهون کاری ناراحته

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

اسی تمام صحبت هایی ک اول کردم پس میگیرم اونجا فقط گفتی بگم یا نه ک گفتم ارزش نداره سنگین تا کن  اما با پیام های بعدت فهمیدم این شوهر تو هفت خط روزگار و توهم خیلی ساده پس بخودت بیا از الان اونقدر صدتو وسط نذار ک بعدا ضربه نخوری

مسئله النگو نیست اسی از پنهون کاری ناراحته

خب شوهرش بهش گفته که با وام خریده که 

ولی مادره از ترس همین واکنش عروس خانم انکار کرده 

درهر صورت مهم این شوهرش گفته اگه واکنش اسی تند باشه شوهرش دیگه چیزی بهش نمیگه و تمام امور مالیش از زنش پنهان میکنه

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

به نظرم کارش اشکالی نداشته.شما الکی ناراحت شدی باید خوشحال میشدی چون طلا گران شد و سرمایه شوهرت زیاد شد بعدا مادر که به طلا دل نمیبنده هر وقت نیاز باشه سریع میده.اما خودمونیم ما همسرها دیگه دلمون نمیاد به راحتی طلا پس بدیم.

به نظرم کارش اشکالی نداشته.شما الکی ناراحت شدی باید خوشحال میشدی چون طلا گران شد و سرمایه شوهرت زیاد ...

دلت خوشه گلم من طلاهامو دادم شوهرم هیچیم در قبالش نخواستم

مادرشوهرم با این که سه دانگ خونه هاش به نامشه بازم با دعوا به شوهرش چس گرم طلا داد🤣

2810