2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدابیاین حالم خیلی بده نامزدم ب مامانش النگو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 123193 بازدید | 782 پست
به نام خودش گرفته دوز از جون خواست طلاقت بده باید پس بدی. چه زرنگی میکنه از الان

هاع دیگه پس چی؟ چرا به زنش فاکتور نمیده؟ اگه خدایی نکرده کارشون به طلاق کشید سریع فاکتور میبره دادگاه میگه نگاه فاکتورا به اسم منه النگوها مال منه این خانم دزدیذشون.... دور از جون اسی البته... امان از ادم پدرسوخته و هفت خط

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم فهمیدم چی میگی... رک بخوام بگمت برداشتی که از شوهرت کردم اینه بهت اعتماد نداره... الان که ...

همین کارو میکنم عزیزم 

خودمم متوجه شدم اعتماد نداره بهم خودش اعتماد داره مطمعنم مامانش یادش میده

اسی باید از امشب که باهاش حرف زدیمو بیدارش کردیم باید خیلی پخته تر و زرنگتر از اونا بشه یعنی یه قدم ...

امیدوارم متحول بشه... از این ادمایه زرنگ همه جا هست... یکی از قومامون با همین زبون چرب و نرم کاری کرد زنش مهریشو بخشید... عاقبتش چی شد؟ ی تیپا زیر زنو زنشو مفتی طلاق داد 😐

اسی زر مفت زد تو بهم اعتماد نداری بابات اعتماد نداره ریلکس حرفای خودشو تحویلش بده. بگو عزیزم پیشنهاد خودت بود هرکی طلاهارو پیش خودش نگه داره. بگو مامانم ذوق خرید جهیزیه مو داره بلده چی واجبه چی نیست. منم باهاش راحتترم. بعد راجع به النگوها بگو کاش سایز دست من میگرفتی جلو فامیل دست خالی نباشم با این النگوهای سبک.بعد بگو مامانت چرا اینجوری به من گفت مگه نمیخواد پس بده بهت. چه عجیب که راستشو نگفت بهم. مطمینی بهش گفتی امانتی.

ای تو روحت دختر سادههههتورو خدا نکن. بگو خانوادم گفته خودمون میخوایم بخریم خودمون هم باهات میایم. از ...

همین کارو میکنم بت خونواده میرم 

میدونی آخه فکرمیکردم واسه اینده  پس انداز میکنه اینجوری

همین کارو میکنم عزیزم خودمم متوجه شدم اعتماد نداره بهم خودش اعتماد داره مطمعنم مامانش یادش میده

خودشم اعتماد نداره مادرو هم بد چیزیه... همیشه با پدر مادرت مشورت کن اونا بد بچشونو نمیخوان 🥰

چه میدونم شایدم حق داشته دوره زمونه خوبی نیست شاید خیلی باتدبیر بوده گفته یوقت اگر به مشکل برخوردیم ...

موافقم

زمونه خیلی بدشده اسی ۵ااانگشت مثل هم نیستن اما یه چیزایی میبینیم دختره چ ابراز عشقی میکنه همین ک ازدواج کردن جداشدومهروگذاشت اجرا

ب خدایه نفرمیگفت این کسب وکاربعضی خانواده هاشده

اگه برای جهیزیه پول کم داری با خانوادت برو اونجا خرید کن. اگه نه که حوصله قسط داره. دو روز دیگه شوهر ...

پول کم نداریم عزیزم وام ازدواجم ۳۰۰ میلیونه واسه من

ب نفع خودش میخواد اینکارو کنه فقط وسایل اشپزخونه ۱۰۰ میلیون از اونجا بردارم .۱۰۰ بدم بهش اون پول رو تو ۵ سال ببره پرداخت کنه بدون درصدی یعنی ب نفعشه

موافقم زمونه خیلی بدشده اسی ۵ااانگشت مثل هم نیستن اما یه چیزایی میبینیم دختره چ ابراز عشقی میکنه همی ...

دیگه اگه به زنش میگع به من اعتماد کن اونم باید به زنش اعتماد کنه

باور کن با این شوهری که من از تو دیدم دو روز دیگه پررو پررو میگفت خونه رو خودم خریدم اینام هچی جهاز ...

غلط میکرد خونه رو ب نام مامانش کنه 

میشه بگی فردا چجوری باهاشحرف بزنم؟

پول کم نداریم عزیزم وام ازدواجم ۳۰۰ میلیونه واسه منب نفع خودش میخواد اینکارو کنه فقط وسایل اشپزخونه ...

اخه ادمِ ساده کی تو ۵ سال قسط میده یکم فکر کن ببین شدنیه این میخاد با تو به یه نون و نوایی برسونه خونوادشو  هم خودشو. اسی شغل شوهرت چیه؟؟

عزیزم میشه بگین تو این مورد چیکارکنم؟واقعا موندم اینکارو کنم یا ن؟دوستش سپاهیه بهش وام دادن بدون هیچ ...

اشکال نداره اینکارو بکن ولی بگو اون پولی ک دارم بهت میدم سرمایه آینده کنی قسطاشو توبدی،همین الان درجا برام طلابخر هم بندازم هم سرمایمون باشه بعدا هروقت خواستی میدم بفروش 

2810