2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدابیاین حالم خیلی بده نامزدم ب مامانش النگو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 123192 بازدید | 782 پست

اتفاقاً اینجور آدما خوشبخت ترن...

حالا مادر من که سرویس طلا و النگوهاشو درآورد داد، داداشم پول نداشت، برداشت برد فروخت باهاش برا دختره طلا خرید، چی شد؟؟؟؟

هیچی دختره ۹ ماه بعد، بهمون تهمت زدن آبروی ما رو تو شهرستان برد بعدم طلاها رو برداشت برد، چند نفر فرستاد بابامو تا حد مرگ کتک زدن که بعدم  مهریه رم گرفت نقدی کاااامل ، حق طلاق هم که داشت، و رفت....

پاک کردن اینجا میگن نفرس با آرامش بگو

حضوری بهش بگو بهتره.

منم عقد بودم شوهرم وام ازدواجمونو البته سهم خودشو میخاس بده واسه بدهیا ننش البته ننه عفریتش همچین درخاستی ازش کرده بود منم با شوهرم بحثمون شد  با چنگ و دندون کارتشو ازش گرفتم و بهش گفتم حق نداری اینکارو بکنی وقتی خودمون ماشین نداریم کارتشو پیش خودم نگه داشتم اونم رفت ماشین خرید یعنی اگه اینکارو نمیکردم هنوزم بی وسیله بودیم.

اسی ممکنه مامانش ازش خاسته همچین کاری بکنه؟؟ اخه یهو بره النگو بخره بعد دست ننش کنه اونم واسه پس انداز؟ چرا سکه نگرف یا طلا دست دوم یا طلا اب شده؟🤔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حضوری بهش بگو بهتره.منم عقد بودم شوهرم وام ازدواجمونو البته سهم خودشو میخاس بده واسه بدهیا ننش البته ...

ب خدا اعصابم داره خورد میشه سعی میکنم دعوا نکنم نمیشه با آرامش هم نمیتونم بحرفم باهاش

طلا دست دوم گرفته اصلا چرا منو درجریان نزاشته بیشتر ب این ناراحتم من حتی سرکوچه درمی‌آمد بهش خبر میدم ولی اون ن

2810