2777
2789
عنوان

نامزدم ب مادرش طلا خریده بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1998 بازدید | 83 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ناراحتم

چرت گفته عزیزم

اتفاقا واسه مادرش گرفته

اگه قرار بود واسه پس انداز بگیره سایز دست زنش می‌گرفت دیگه

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
عمراوقتش برسه لابد میگه زشته از دست مامانم در بیارم

۱۰۰ درصد همینطوری میشه

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

گفتم با تاپیک دیشبت امروز کاری کردی؟

هیچ عکس العملی نشون ندادی؟

اسی خیلی ساده هستی 

جای اینجا برو به شوهرت پیام بده و مشکلت رو حل کن 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
گفتم با تاپیک دیشبت امروز کاری کردی؟هیچ عکس العملی نشون ندادی؟اسی خیلی ساده هستی جای اینجا برو به شو ...

عزیزدلم میدونم قصد تو اگاهی اسی هست 

ولی شاید با حرفت اون عصبی بشه و باعث دعوای بدی بین خودشون شه 

با ملایمت همو نصیحت کنیم خیلی بهتر میتونه بره از خودش دفاع کنه 

عزيزم به غايت ساده اي و نامزد و خانوادش به غايت زرنگ

ايشون بلده به مادرش احترام برسه ، طلا بخره بندازه دستش 

تازه با اين جمله اي و دروغي كه مادرشوهرم گفته اون طلا رو رفته بدون

اما به شما كه ميرسه ، عين يه دختر بي كس و كار ميگه دوتايي بريم جهاز بخريم و باز به نفع خودش كار ميكنه 

خانواده خودش رو ميبره روي عرش و خانواده تو رو ميندازه زير پا

اينقد ساده نباش، نزار ساده فرضت كنه

دلت اصلا نسوزه ، اگر گير ١٠٠ تومن جهاز شما بود ، اصلا اين فكر كه طلا بندازه دست مادرش به فكرش نميرسيد 

كلا به نفع خودشون كار ميكنن

زور داره واقعا ، تو هم مثل خودش ، به خانوادت احترام بزار 

جهاز رو بگو مادرم ارزو داره ، يه عمر منتظر بوده ، اگر پول لازم داري ، النگو ها رو بقروش 

عزیزم ادم عاقل برا سرمایه گذاری سکه میخره دلار میخره ن النگو اونم نمیکنه تو دست مامانش النگو رو خرید ...

والا دادش من مجرده پول داد مامانم برا پس انداز براش النگو بخره مامانم سایز دست خودش نخریده گفت دلم نمیاد شاید ازدواج کرد زنش بندازه 

عزیزدلم میدونم قصد تو اگاهی اسی هست ولی شاید با حرفت اون عصبی بشه و باعث دعوای بدی بین خودشون شه با ...

درسته ولی من منظورم دعوا نبود 

اینجا هی مشکلش رو بگه حل میشه مگه؟

برای اینکه قضیه حل بشه باید باهم حرف بزنند اینو بین خودشون حل کنند برن مشاوره 

یه عمر زندگیه رودروایسی ندارن که ،چطور همسرشون رک حرف هاشونو میزنه 

بزار تلنگر بخوره کاری کنه 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

نميگم الان برو دعوا راه بنداز ، چون كاري عه كه شده 

با سياست باش و گرگ

در كمال احترام نزار براي جهاز دوتايي بريد ، برو با خانوادت خريد كن 

هرجا هم از الان حرف كم پولي شد ، بگو خداروشكر به عقلت رسيد طلا بخري ، برو از مادرت بگير 

در كمال احترام و مهرباني 

مردا ٩٩ درصد همينن ، فكر نكن فقط شوهر تو عه

شوهرت رو بايد تربيت كني كه به جاي مادرش ، بياد توي دامن شما 

آرامشت رو حفظ كن

درسته ولی من منظورم دعوا نبود اینجا هی مشکلش رو بگه حل میشه مگه؟برای اینکه قضیه حل بشه باید باهم حرف ...

اره خوب درسته نباید ساده بگیره بعضی وقتا 

ولی ی جورم باشه هیجانی نره کار رو بدتر کنه 

با آرامش سیاست داشته باشه از الان 

2810