2777
2789
عنوان

نامزدم ب مادرش طلا خریده بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1998 بازدید | 83 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاپیکت بستی

به نظرم کارش منطقیه

ممکنه شما هزارجا بری

مامانش فقط تا سر کوچه نونوایی بره

ناراحت نباش اصلا

مشکلی نیست اصلا ممکنه دزد دست کسی قطع کنه زمانه بدیه

دست دو یا نو خریده یه چیز کم کارمزد نگران نباش خوب کردین طلا گرفتین ارزشمنده

چیزی نگو بهش من خیلی طلا دارم همینجور پس انداز هیچکدوم دستم نمیکنم

خیلی خطرناکه

@aآزی  

واقعا خودت فهمیدی چی نوشتی؟؟ خط اول گفتی ((اگر)) با من بودی و تا ده تا خط ادامه دادی؟؟؟؟؟ بعدم به رسم و عادت همیشگیتون نفرین و ناله عین پیرزنها

من اصلا کامنتهای شما رو نخوندم فقط 6.7تا صفحه اول رو خوندم من خودم به استارتر گفتم کارت اول راهی اشتباهه شما و دیگری هم نظر خودتونو دادین 

دیگه من چکار به شوهر شما و عرق خوردن و فلان و بهمانش داشتم؟؟؟؟ چکار به کامنتهای شما داشتم؟ واقعا از خدا برات ارامش میخوام اومدی رو کامنت جواب دادی بعدم میگی قضاوت کردی و کارما و این خزعبلات همیشگی نی نی سایتیها و در انتها هم میگی ریپ نزن چون ارزش نداری

امیدوارم قبل از اینکه تخت گاز برین و هرحرفی از دهنتون درنیاد تایپ کنید مطمئن بشین بعد بشین به نفرین کردن بقیه خجالتم چیز خوبیه

استارتر ببخشید اینجا تگ کردم خودم تاپیک نداشتم. معذرت

آدمها بدون عکس العمل ما قدرتی ندارن ، به هر بی ارزشی واکنش نشون ندین😉

ولی برام جالبه بدونم بعدا چجوری میخواد از دست مادرش دربیاره و بفروشه ایا اصلا میتونه مثلا یکسال بعد که مادرش عادت کرده اینکارو بکنه 

اخه خودم مامانم گردنبندش و داد بهم فعلا نگه دارم الان یکسال گذشته بنده خدا اصلا دیگه بهش فکر نمیکنه یعنی دلش نمیاد از گردنم دربیاره یا تو اقوام النگوش داد دخترش براش نگه داره دیگه پس نگرفت یعنی ادم دلش نمیاد

نمیدونم شاید این اقا اینجوری نباشه

ببین ماها هیچکدوم نمیدونم شرایط واقعی شما چیه 

شاید شوهر و خانوادش آدمای بدی باشن و هیچ اعتماد و ارزشی برات قائل نشن، شایدم بی قصد و غرض اینکارو کردن 

بنظرم حتما حتما حتمااا با روانشناس خوب مشورت کن ( دنبال یکی بگرد کاربلد باشه بیسواد توشون زیاده) اون دیدتو عوض میکنه با توجه به چیزایی که میگی و علائمی که میبینه بهت میگه کار درست چیه 

اگر هزینش زیاده تو برنامه اسنپ هزینش خیلی کمتره نظرات اوناییم که از طرف مشاوره گرفتن هست میتونی میزان رضایتشونو ببینی 

از هزینه اش نترس بحث یه عمر زندگیه هیچکس مثل کسی که علمشو داره نمیتونه کمک کنه

@aآزی واقعا خودت فهمیدی چی نوشتی؟؟ خط اول گفتی ((اگر)) با من بودی و تا ده تا خط ادامه دادی؟؟؟؟؟ بعدم ...

معلومه خیلی سوختی یه لیوان اب بخور فشاری نشی.

ادامه بده به سوختنت😒😏

واست متاسفم رفتی ته و توهِ تاپیک منو دراوردی و به قول خودت دود از سرت بلند شده سرتو که از زندگیه مردم بکشی بیرون معلومه کیه که به ارامش میرسه😏😒خدا کمکت کنه تو زندگیه مردم کنکاش نکنی.

مثل ترسوها تو تاپیک اسی تگ کردنو با حالت پرخاشگرا جواب دادنت معلومه چی هستی و چه شخصیتی داری.

در رابطه با تاپیک طلا آخر دیدم قفل اینجا بهت میگم

ببین عقدی دلیل نمیشه اون وام برای شما بگیره

همون طور ک شما وام ازدواج میدی جهزیه یا هر چی

اونم طلا گرفته ک بعدا برای عروسی استفاده کنه

چون دو تا وام جدا از هم هنوز سر زندگیت نیستی در کل نیت بد نداشته و کادو برای مادرش نبوده ک جبهه بگیری

امیدوارم تا الان بهش نگفته باشی خودتم خراب نکرده باشی

ب نصیحت های بیگانه ای ک بهت شد امیدوارم گوش نداده باشی

چون واقعا بعضی از اون خانمها یا ازدواج نکردن یا کلا تو موقعیت عین شما نیستن

این در نظر بگیر اون کادو برای مادرش نبوده بلکه ی سرمایه برای استفاده تو زندگي شما بوده

حتی درصدی هم‌حرفها و ناراحتی شما بجا باشه باید سیاست ب خرج بدی خودت خراب نکنی

پیام‌هایی اونطوری بدترین سم ی رابطه هستن یادت باشه

ما خانمهای تجربه زندگی ۱۵ سال هستیم ک تجربه خودمون بهت میگیم

موفق باشی

عزیزم سخت نگیر این چیزا دوران عقد زیاده منم شوهرم میخاست خونه بزنه بنام من یک تایم کوتاهی چون باید وام میگرفت خونه نباید بنامش می‌بود بعد گفت خب بزنم ب نام زنم کلا بنام باشه دیگ تغیر ندم باز پول محضر و اینور اونور الکی برم بعدش یک قشقرقی ب پا کردن دیدنی با اینک من اصلا تو این فاز نبودم و اصلا پیشنهاد نداده بودم😂

من که فشاری شدم

بیشتر از این ادمای نی نی سایت

که میگن یه تیکه فلز این حرفا رو نداره که

بحث رفتاره شوهر اسیه نه یه تیکه طلا

تازه به خودشونم افتخار میکنن که ما اینجوری نبودیم چقد خوبی بودیم😔😂

معلومه خیلی سوختی یه لیوان اب بخور فشاری نشی.ادامه بده به سوختنت😒😏واست متاسفم رفتی ته و توهِ تاپیک ...

من چرا باید از تاپیکهای شما بسوزم؟؟؟ باشه شما خوب 

روز خوش

آدمها بدون عکس العمل ما قدرتی ندارن ، به هر بی ارزشی واکنش نشون ندین😉

استارتر لطفا با وام ازدواجت بده پدر مادرت بنامت خرید کنن و لیست سیاهه جهیزیه دستت باشه که همسرت پایینشو  اثر انگشت بزنه.. به این شوهر ذره ای اعتماد نیس یعنی یه ثانیه به مغزت نزد دستتو توی حنا بزاره و بگه اقساطو خودم دادم پس فاکتور بنام خودمه و جهازی نیاوردی؟؟؟؟ جهاز با فاکتور بنام خودت فقط لوازم ضروری بردار بقیه پولتم سکه یا طلا بگیر این شوهرت و مادرش داستانا سرت میارن تو خودتو بازیچه شون نکن که تهش اعصاب خوردیه... مطمئن باش اینبار با همون پول وام ازدواجت برا ننش سرویس طلا میگیره اسمشم میزاره سرمایه گذاری فردا خونه ماشینم بگیره به اسم ننش میزنه خودتو بازیچشون نکن همین اول کار گربه رو در حجله بکش

2810