2777
2789

نمیدونم چه مرگمه اما دلم میخواد کتاب جمع کنم البته کتابی که بد باشه نه بیشتر رمان و اینا بخرم بخونم الکترونیکیش تو طاقچه و کتابراه هستااا ولی من بازم دلم میخواد برم بخرم از طرفیم چون گرونه عذاب وجدان دارم که نکنه اسراف باشه چه کنم 🥲

منم همینطورم، حتی کتابایی که صوتی شو گوش دادم یا الکترونیکی شو خوندم هم میرم کاغذی شو میخرم میذارم توی کتابخونه م

شاید فقط عاشق بداند "او" چرا تنهاست.../کامل ترین معنا برای عشق، تنهایی ست! "فاضل نظری"

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا هیچی تجربه داشتن کتابخونه شخصیت نمیشه مخصوصا وقتی هر کدوم از کتابا رو با بدبختی خریدی و الان نگاه میکنی زیاد شدن هر کتاب یه تجربه خریدش رو داره یه تجربه خوندنش و کلی خاطرات جانبی کنارش 

منم همینطورم، حتی کتابایی که صوتی شو گوش دادم یا الکترونیکی شو خوندم هم میرم کاغذی شو میخرم میذارم ت ...

واقعا مشکل چیه 🤔 تازه پول لباسمو خرجای دیگمو جمع میکنم یه دفعه میرم خرج کتاب میکنم 🤣

واقعا مشکل چیه 🤔 تازه پول لباسمو خرجای دیگمو جمع میکنم یه دفعه میرم خرج کتاب میکنم 🤣

چقدر شما منی

کتاب کاغذی یه چیز دیگه ست، انگار یه اصالت دیگه ای داره

شاید فقط عاشق بداند "او" چرا تنهاست.../کامل ترین معنا برای عشق، تنهایی ست! "فاضل نظری"
چقدر شما منیکتاب کاغذی یه چیز دیگه ست، انگار یه اصالت دیگه ای داره

اومم دقیقا تازه من میرم توی اپلیکیشنای کتاب نمونه ی کتابارو میخونم بعد میرم چاپی رو میخرم 🤭🤣

حالا چندتا از بهترین کتاباتونو معرفی میکنید 🌱

روانشناسی و رمان در هم بهت میگم، 

موضوع مرگ و زندگی از یالوم، دال دوست داشتن و عین عاشقی از حسین وحدانی، نیمه ی تاریک وجود، سمفونی مردگان، سال بلوا و فریدون سه پسر داشت از عباس معروفی خدا بیامرز، جاناتان مرغ دریایی، مردی که میخندد ویکتور هوگو، سقوط یک فرشته هنری وود و و و...

حالا تو به من معرفی کن

روانشناسی و رمان در هم بهت میگم، موضوع مرگ و زندگی از یالوم، دال دوست داشتن و عین عاشقی از حسین وحدا ...

سمفونی مردگان رو میخوام تازه بخرم ممنون از معرفیت 🌷

رمانایی که خودم خیلی دوستشون داشتم (مردی به نام اوه ، داعشی و عاشقی از مجید ملامحمدی ، خدمتکار فریدا مک فادن   چشمهایش بزرگ علوی " این خیلی سلیقه ایه برای من قشنگ بود " 

پنج جلدی آبنبات از مهرداد صدقی طنز و بسیار جذابه ، کالیپسو رمان نیست داستان های کوتاه و طنز از دیوید سداریس . 

کتاب غیر داستانی و مستندی و زندگینامه : ( من چون مذهبیم دوستشون دارم بستگی به سلیقه شما داره ولی معرفی میکنم : 

کهشان نیستی ، آنسوی مرگ (خفنننن) ، رویای نیمه شب و دعبل و زلفا ( رمانن) 

و حسرت نمیخوریم از باربارا دمیک ( مربوط به خاطرات یک فراری از کره شمالی )🌱

سمفونی مردگان رو میخوام تازه بخرم ممنون از معرفیت 🌷رمانایی که خودم خیلی دوستشون داشتم (مردی به نام ...

عزیزم

سمفونی مرگان و سال بلوا رو حتما حتما بخون، بی نظیرن

چشمهایش بزرگ علوی رو خیلی سال پیش خوندم و خیلی دوسش داشتم.

مسخ فرانتس کافکا هم رو هم یادم رفت بگم بهت

مرسیییی از معرفیت

عزیزمسمفونی مرگان و سال بلوا رو حتما حتما بخون، بی نظیرنچشمهایش بزرگ علوی رو خیلی سال پیش خوندم و خی ...

اره توی برنامم هست . 

خواهش گلم منم ممنونم از معرفی 🌹