2777
2789
عنوان

خونم شده پر از مو راهکاری هست

292 بازدید | 23 پست

سلام 

من ۴ماهه زایمان کردم بچمم شیر خودمو میخوره از ۲ماه پیش ریزش موی وحشتناک پیدا کردم حالا با اینکه دارم کچل میشم زیاد مشکلی ندارم به هرحال موئه دیگه یه روزی درمیاد ولی خب همه خونه زندگیم پر از مو شده همش درحال جارو زدنم یه دقیقه بچم نمیتونم بزارم زمین غلط میزنه مو میره تو دست و دهنش راهکاری هست کمتر بشه؟کسی تجربه داره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

موی کوتاه شده درمیاد نه مویی که میریزه

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

موهاتو ببند تو خونه که نریزه رو فرشا یا حداقل کمتر بریزه 

برای جمع کردنشون هم جارو دستی بزن 

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

ریزش مو بعد زایمان و تو دوران شیر دهی طبیعی  هستش 

به خودت استرس نده  همه خانمها همین طور  هستند تو دوران بارداری ریزش خیلی کم میشه تو شیر دهی زیاد 😬

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

خودت حتما مولتی ویتامین و ویتامین دی بخور آزمایش خون بده هر کدوم از ویتامین‌هات کم بودن دکتر برات مینویسه بخوری ریزش کم میشه 

برا خونه هم فرچه خیس کن بکش روفرش همه موها را جمع میکنه هفته ای یه بار بچه خوابیدنی فرچه بکشی تمیز میمونه 

فرچه ای که باهاش فرش میشورن

یه فرچه از اینایی که باهاش فرش میشورن بخر همه رو جمع میکنه.

وقتی شونه میزنی یه ملافه بنداز زیرت و یه جا بشین. بعدم اگه بلنده شل ببافش کوتاهه یه روسری کوچولوی ساتن سرت کن. مرتب هم به موهات سرم و روغن بزن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
دکتر پوست رفتی؟

نه نرفتم راستش اینقدر تو بارداری و بعد زایمان دکتر و آزمایشگاه رفتم حالم دیگه بهم میخوره برا همین راهکار غیر از دکتر خواستم که انگار باید دوباره برم دکتر 

2810