2777
2789

پسر منم اینطوری شد بردم دندانپزشکی کشید شیری ها رو 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

باید ببری دکتر دندون شیری بکشی وگرنه دائمی کج رشد میکنه

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی ذره ور برید باهاش احتمالا شل شه‌.من مامانم دندونای چندتا از بچه های خاله هامو لق میکرد و یهو خودش کشیده میشد .شدید نه .

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
مثل دندون معمولی میکشن؟؟بی حسی میزنن؟؟

دندون شیری ریشه نداره. خونریزی و دردش خیلی کمه. قبلش بی حس میکنن. حالا یا با آمپول یا ژل

یه پسرم تازگی دندون جلوش رو کشیدیم، روی دستمال ژل بی حسی زد گذاشت روی دندونش. بدون آمپول بی حسی کشید.

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
خب پس خوبه بچه از آمپول بی حسی میترسه

ببر پیش دندونپزشک اطفال خودشون بلدن.

پسرم که ۵ سالش بود با همون ژل یک بلوایی راه انداخت

ولی پسر بزرگم که ۶ ساله بود خیلی آقا و جنتلمن بود. آروم نشست تا دندونشو کشید دکتر

2810