2777
2789

وقتی بیداره سرحاله؟ یا از کم خابی کلافه اس؟ مهم کیفیت خابه. سعی کن محیط رو اروم کنی و مطمین باشی دل درد نداره و اگر شیر خودتو میخوره اصلا چیزهای کافیین دار نخور.

اگر وقتی بیداره سرحاله ینی خوب خابیده و جای نگرانی نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه این سنی باید بخوابه حتما دلش درد میکنه یا سیر نیمشه که نمیخوابه یا خونه شلوغه و سر و صدا زیاده

خونه شلوغ نیس 

شیرم ک مدام بهش میدم 

ینی ۲۴ ساعته دل درد داره چیکار کنم خب

وقتی بیداره سرحاله؟ یا از کم خابی کلافه اس؟ مهم کیفیت خابه. سعی کن محیط رو اروم کنی و مطمین باشی دل ...

تا حدی سرحاله بعد از مدتی کلافه میشه خوابش میاد ولی نمیخوابه 

محیط آرومه غیر من و شوهرم کسی نیس 

خونه شلوغ نیس شیرم ک مدام بهش میدم ینی ۲۴ ساعته دل درد داره چیکار کنم خب

اگه دل درد داشته باشه گریع میکنه حتما خوابش نمیاد خوب چ اصراریه ک بچه مدام بخوابه؟

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
آخه بچه ها تو این سن باید بیشتر بخوابن میترسم از رشدش

ن عزیزم  خواب زیاد مال بدوتولده ک نوزاد مدام میخوابه و هر دوساعت یکبار بیدار میشه. ولی هر چی سن بچه بالاتر میره خوابش هم کمتر میشه میشه هر ۴ ساعت یه چرت کوتاه یا هر۵ ساعت  مشکلی هم برا رشدش بو جود نمیاد نگران نباش

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
2810