2777
2789

یه برنامه یود ۱۸سال پیش میرفتم اسمش پلتاک بود بیشتر آدمای سن بالا توشن که خارج از کشورن برنامه وویس چت هستش و دوربین هم روشن میکنن ولی از اخلاقشون نگم براتون،همشوووووون ع و ض ی هستن روی میکروفن قربون صدقه هم میرن ولی واااای اینقد عقده ای و سمین و نامرد وااای خدایا خیلی وحشتناکن نامردن

البته قبلنا اینقد وضعشون خراب نبود 

تو گوشی ریختم رفتم دیدم واااای شده  جای گرگا

زن و مردش گرگن گررررگ

منه بدبخت وسطشون دردودل می‌گردن کل زندگیمو گفتم خیلی دلم گرفته بود اولش همدردی فرداش مثل چی سوژه میکردن نامردا،

هیچوقت کلاهتون هم اونجا افتاد نرید

یه مشت آدم پناهنده عقده ای اونجان

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

اسم برنامش paltalk

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
اسم برنامش paltalk

چقد شبیه تبلیغای معکوس بود

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با این کار قسمت کنجکاوی مغز کاربرا روتحریک کردی انجام بدن

نه بخدا نوشتم گفتم شاید بپرسن

بخدا امروز بعد از یکماه،پاگش کردم سمی ترین آدما توشن

چقد شبیه تبلیغای معکوس بود

نه بخدا خودم بعد ۱ماه،پاکش کردم سمی ترین آدما توشن 

گفتم کاربرا حتما میپرسن اسمش چیه