2777
2789
عنوان

🔮خواندن نماز قضا سریع🔮

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 353 پست
قنوت واجبه؟من فکر نیکردم اونم مستحبه

کلا قنوت و اذان و اقامه در نماز های یومیه مستحبه

قنوت رو برای کسی که میخواد حتما قنوت رو به جا بیاره یک صلوات بفرسته و ثوابش بهره ببره

وگرنه قنوت رو به جا نیاره هم صحیحه

🔮کپی و انتشار تمامی مطالب تاپیک هام آزاده🔮

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله :«در آنجا ديدم‌ زمين‌هائي‌ را كه‌ در آنها فرشتگان‌، با يك‌ خشت‌ از طلا و يك‌ خشت‌ از نقره‌ مشغول‌ ساختمان‌ بودند؛ و چه‌ بسا مي‌شد كه‌ آنها دست‌ از كار مي‌كشيدند. من‌ به‌ آنان‌ گفتم‌: به‌ چه‌ علّت‌ شما از كارتان‌ دست‌ برميداريد؟!

آنان‌ گفتند: دست‌ بر ميداريم‌ تا به‌ ما نفقه‌ و مصالح‌ ساختماني‌ برسد. من‌ گفتم‌: نفقۀ شما چيست‌؟!

آنان‌ گفتند: گفتار مؤمن‌ كه‌ ميگويد: سُبْحَانَ اللَهِ وَالْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لَا إلَهَ إلَّا اللَهُ وَاللَهُ أَكْبَرُ؛ چون‌ بگويد، ما مشغول‌ ساختمان‌ مي‌شويم‌ و چون‌ از گفتن‌ دست‌ بردارد ما هم‌ از ساختن‌ دست‌ بر ميداريم‌.»

امام زين العابدين عليه السلام :پيامبر خدا صلى الله عليه و آله فرمود : هر كس بگويد «سبحان اللّه » خداوند به سبب آن يك درخت در بهشت برايش مى نشاند، و هر كس بگويد «الحمد للّه » خداوند به سبب آن يك درخت در بهشت برايش مى نشاند، و هر كس بگويد «لا إله إلاّ اللّه » خداوند به سبب آن يك درخت در بهشت برايش مى نشاند، و هر كس بگويد «اللّه أكبر» خداوند به سبب آن يك درخت در بهشت برايش مى نشاند. مردى از قريش گفت: اى پيامبر خدا! [پس ]درختهاى زيادى در بهشت داريم! فرمود: درست است، اما مبادا آتشى بفرستيد و همه آنها را بسوزانيد؛ زيرا خداوند عزّ و جلّ مى فرمايد: «اى كسانى كه ايمان آورده ايد! از خدا اطاعت كنيد و از پيامبر اطاعت كنيد و كارهاى خود را از بين نبريد».

❓سؤال:

سلام علیکم و رحمت الله

استاد گرانقدر خداقوت سوالم اینه، عده ایی در سنین پایین از دنیا میرن و طبیعتا سبک بال تر و پاک ترن و عده ایی سالهای سال در این دنیا هستن و از اونجایی که خداوند فرموده ما انسان را در رنج آفریده ایم، متحمل رنج و سختی ها و بالا و پایین های بسیار زندگی دنیا میشن ،فرق اینها چیه؟آیا عدالت در موردشون رعایت میشه

اصلا لطفا بفرمائید چرا باید انقدر جنگیدن با دنیا و شیطان و پاک و دور از گناه بودن سخت و مشقت بار باشه؟

(سؤال کمی خلاصه شده است)

✅ پاسخ:

بِسم اللّه الرَّحمنِ الرّحیم

اینهایی که عمر بیشتری می کنند

گرچه احتمال دارد که گناه بیشتری هم کرده باشند، از آن طرف خب ثواب بیشتری هم دارند؛

عمر بیشتری کرده، کتاب نوشته؛ تا قیامت هم که از این کتاب استفاده می کنند، او ثوابش را می بَرَد.

اما اگر در بچّگی از دنیا می رفت که کتاب نمی نوشت.

می آید در فضای مجازی تبلیغ می کند، باعث هدایت مردم می شود، آن وقت ثواب هزاران سال عبادت در نامه اعمالش نوشته می شود، در حالی که اگر مُرده بود که اینها برایش نوشته نمی شد.  

پس از آن طرف هم این مطلب همین طور است. این یک مطلب.

مطلب دیگر، این که انسان سختی می کشد، اما این سختی ها باعث  رشد می شود. اگر انسان این جا سختی ها را تحمل نکند، آنجا باید تحمل کند. چون به هر حال این سختی ها وجود دارد.

نسبت به سؤال دومتان که تقریبا جواب دادیم؛ چرا باید اینقدر جنگید و اینها؛ برای این که انسان می خواهد رشد کند.

مثل این می مانَد که [بگویید]چرا باید در مدرسه انسان اینقدر درس بخواند؟ چرا نمی گذارند انسان بخوابد و بازی کند؟ می گویند چون مدرسه جای درس خواندن است.

دنیا هم جای امتحان و جای سختی کشیدن است برای این که انسان به کمال برسد.

🖊پیاده شده از صوت استاد رضا محمدی شاهرودی

⏪⏪ کانال اصول دین ایتا

❓سؤال

باسلام و خداقوت، استاد شاگرد ۱۲ تجربیم سوال کرد چرا خدا بما اینقدر سختی میده چی میشد اگر مشکلات و سختی نداشتیم؟ بنده جواب دادم برای امتحان و رشد شماست و لذتی که بعد سختی بدست میاری اما قانع نشد لطفا با ویس بطور کامل این خانوم و راهنمایی کنید .تشکر

✅ پاسخ

ایشان متوجّه نشده که دنیا یعنی چه؟ دنیا کجاست؟ّ برای چه ما دنیا آمده‌ایم؟

دقیقا سؤال ایشان این‌جوری است که چرا ما در مدرسه باید درس بخوانیم؟ چرا باید سر کلاس بنشینیم؟ چرا باید امتحان بدهیم؟ چرا باید تمرین حل کنیم؟ بهتر نیست که در مدرسه بازی کنیم؟ بخوابیم؟ استراحت کنیم؟ گل یا پوچ کنیم؟ خوش باشیم در مدرسه...بهتر نیست؟! تا این‌که این همه زحمت و این همه دردسر[را تحمل کنیم!]

پاسخ این است که شما معنی مدرسه را نفهمیده‌اید!

مدرسه جای خوابیدن نیست، مدرسه جای بازی کردن نیست.

کسی که دنیا را شناخته باشد، فلسفه وجودی دنیا را فهمیده باشد، [به این آگاهی رسیده است] که دنیا مدرسه‌ای است که باید در این مدرسه کمالاتی کسب کند که به درد زندگی بعد از دنیایش می‌خورَد، که اگر این کمالات را کسب نکند، در آن زندگی اصلی‌اش[دچار مشکل می‌شود].

این دنیا زندگی اصلی نیست، در دنیا انسان فقط زندگی را[اصطلاحاً]مزّه مزّه می‌کند.

حقیقت زندگی آن‌طرف است، برای این‌که[انسان] آن‌جا خوب زندگی کند، این‌جا باید درس بخوانَد و کار کند و اگر بخواهد همه‌اش به بطالت بگذراند و باصطلاح خوشی موقت داشته باشد، آن‌جا ناخوش خواهد شد.

[انسان می‌تواند] از عقلش سؤال کند که یک خوشی مثلا ده دقیقه‌ای داشته باشد بهتر است یا این‌که نه از این خوشی ده دقیقه‌ای بگذرد و یک خوشی جاودانه و دائمی داشته باشد؟  

انسان پنج دقیقه مثلا لذت ببرد بهتر است یا از این پنج دقیقه لذت صرف نظر کند و یک لذت مثلا فرض کن هزار ساله بِبرَد؟!

خب عقل انسان می‌گوید آن دوّمی[بهتر است] دیگر!

وقتی آن زندگی جاودانه است و آن زندگی حدّی ندارد و ما اینجا اگر خوب درس بخوانیم آن‌جا زندگی خوب خواهیم داشت؛ عقل می‌گوید که اینجا شما درستان را بخوانید.

🖊پیاده شده از صوت استاد رضا محمدی شاهرودی

⏪⏪ کانال اصول دین ایتا

♻️سوال:

سلام

ببخشید یه سوال

جلسه ی قبل در کلاسی که برای بچه ها داشتیم در مورد عدل الهی سوالی مطرح شد و قرار شد که این هفته بچه ها تحقیق کنن و جواب رو پیدا کنن.

خواستم از شما سوال کنم تا جواب دقیق‌تری برای بچه ها داشته باشیم.

سوال این بود :

بعد از توزیع پرتقال بین بچه ها ، سوال ایجاد شد که چرا به یکی از بچه ها پرتقال بزرگتر رسیده و به یکی دیگه پرتقال خیلی کوچکتر ، این چه جور عدالتیه ؟

آیا خدا اون بچه رو بیشتر از دیگری دوست داره که بهش پرتقال بزرگتر رو داده ؟

و به صورت کلی چرا خدا به بعضی از بندگانش بیشتر نعمت می‌بخشد و به بعضی کمتر؟

ما این رو چه طور میتونیم برای بچه ها توضیح بدیم که کاملا براشون جا بیفته ؟

✅پاسخ:

بسم الله الرحمن الرحیم  

اینکه شما پرتقالها رو توزیع کردید خودت درست توزیع میکردید طوری که عرض کنم که پرتقال ها یکنواخت میشد و به بچه ها هم کوچیک و بزرگ نمیرسید در انتخاب پرتقالها باید طوری انتخاب میکردید که همه مثل هم باشه

آیا خدا اینطوری میکنه؟

نه از طرف خداوند متعال تبعیض نیست

این کاری که توی اون کلاس انجام شده تفاوت نیست تبعیضه

شما باید کاری میکردید که اینها با هم مساوی باشند.

چون از طرف دهنده کم و زیاد داده شده نه از طرف گیرنده

تفاوت از طرف گیرنده ست

یه ظرفی که یه لیتر ظرفیت داره خب یه لیتر توش اب میریزند یا شیر میریزند

ظرفی که ده لیتر ظرفیت داره خب ده لیتر شیر میریزند

اینجا تفاوت از طرف گیرنده ست

آنچه که در عالم وجود داره از طرف گیرنده ست

پشه دیگه نمیتونه دو تن گوشت داشته باشه مثل فیل

ظرفیتشو نداره

خدا به اندازه ظرفیت هر کس رو که آنچه ظرفیتش اقتضا میکنه بهش میده

از طرف خداوند متعال هیچ حدی نیست

اینجا شما پرتقالهاتون محدود بوده و شما هم باید یه کاری میکردید پرتقالها محدود باشه این کارو نکردید اینجا تبعیضه

کاری که شما کردید تبعیضه اما کار خدا تفاوته

تفاوت عین عدالته

تبعیض با عدالت منافات داره

مطلب بعدی اینکه ؛ اینکه خدا به یک نفر داده به یک نفر نداده غلطه از طرف خدا هیچ حدی نداره

اینکه یکی فقیر شده علل فقرش یه چیزای دیگه هست گاهی دیگران حقشو خوردن

گاهی ممکنه خودش کوتاهی کرده گاهی ممکنه که علل و عوامل مادی و غیر مادی و معنوی و اینها باعث شده یکی فقیر بشه یکی غنی بشه یکی سالم باشه نه

ازطرف خداوند متعال هیچ مصیبتی بلایی بر هیچکس وارد نمیشه

ما اصابکم من مصیبة فبما كسبت ايديكم و یعفوا عن کثیر

پس عدالت صد در صد برقراره در نظام عالم

تو عالم تفاوت هست که تفاوت عین عدالته شما بخواید سر کلاس به همه بچه ها نمره ۱۷ بدین اونایی که نمرشون ۵ بوده بهشون ظلم کردی اونایی که نمرشون ۲۰ بوده بهشون ظلم کردی

سر کلاس باید نمرات متفاوت باشه

مطابق با اون ظرفیتها  و درس خوندنها و اینها

نمیشه گفت تفاوت نباشه

اما اگر دونفر شاگردی که با هم مساویند شما چون یکی قوم و خویشتونه بهش دادین ۲۰ یکی که قوم و خویشتون نیست بهش دادین ۱۰ اینجا شما تبعیض قائل شدید

آنچه که خلاف عدالته تبعیضه نه تفاوت

📍 کانال اصول دین ایتا 📍

پاسخ به سوالات اعتقادی توسط

حجت الاسلام والمسلمین رضا محمدی

🔰سوال:

سلام علیکم وقتتون بخیر

بنده شدیدا دچار ضعف ایمان شدم نمازمیخونم اما ازسررفع تکلیف دیگه میلی بخوندن ذکرودعا ندارم مشکلات زیادی دارم هرباربا ایمان قلبی توکل ومتوسل شدم نتیجه ی عکس گرفتم هرباردعا کردم عینا دیدم که عکس اون حاجت برام پیش اومده دیگه میلی به دعا کردن ومتوسل شدن ندارم هرچندزبانی میگم حکمت ومصلحت اما دیگه نمیتونم درک کنم که ازاول زندگی مشکلات  فقط مصلحت برای من بوده دلم راضی نمیشه نمیتونم از عمق وجود این مسئله را بپذیرم لطفا راهنمایی کنید

✅پاسخ:

بسم الله الرحمن الرحیم

کار شیطان همینه که وقتی انسان توسلی پیدا میکنه و میاد دعایی بکنه دعاش داده نمیشه یا اینکه یه حادثه دیگه ای براش رخ میده یا عکس اون اتفاق میفته میشینه اینه رو بهم متصل میکنه و میگه که گفتی فلان حاجت رو بده ،اون حاجتت رو که بهت ندادن اینم ازت گرفتن

این کار شیطانه و شیطان این کارا رو میکنه و وقتی هم که انسان باورش میشه و میپذیره و تسلیم شیطان میشه معلوم میشه که این گام به گام میاد جلوتر و روز به روز بدتر میشه

شما شیطان رو لعنت کنید

ذکر لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم رو  زیاد بگین

و هیچ ارتباطی برقرار نکنید بین اون دعاهایی که میخونید و توسلاتی که دارید و اون حوادثی که رخ میده

واقعا اینجوری نیست که شما خیال بکنید که چون دعا کردید مشکل براتون پیش اومده

این رو نه عقل قبول میکنه،نه قران ،نه روایات ، نه علم

دقیقا مثل این میمونه که بگیم که علت تاریکی زمین خورشیده

خورشید کارش تاریک کردن که نیست کارش روشن کردنه

دعا کارش بدبختی نیست خوشبختیه

نه اینها حرف شیطانه و باید به حرف شیطان گوش نکنید و پوزه ش رو به خاک بمالید با اندیشه درست دین

اندیشه ای که الان داریم.

📍 کانال اصول دین @osooledin  📍

پاسخ به سوالات اعتقادی توسط

حجت الاسلام والمسلمین رضا محمدی شاهرودی

❓سوال:

مگر نه این است که ما مختاریم، پس چرا اختیار افکارمان را نداریم و بعضی اوقات شیاطین افکاری در ذهن ما می اندازند که از آنان بیزاریم

چگونه کنترل بی قید و شرط افکارمان را به دست بیاریم؟

✅ پاسخ: بسم الله الرحمن الرحیم

بله ما اختیار داریم که مثلا بدن خودمان را سالم نگه داریم. ولی یک وقت می بینید که میکروب‌ها، ویروس‌ها، باکتری‌ها می ایند و ما را مریض می کنند.

دیگر این از اختیار ما خارج است. نسبت به افکار این گونه هم که شما گفتید این ها هم از اراده انسان خارج است. به همین دلیل هم در روایات داریم که مواخذه و مجازاتی ندارد. چون اگر می خواست به اختیار خود انسان باشد، خب کیفر داشت ؛ ولی کیفر ندارد چون به اختیار خود انسان نیست.

منشاء آن هم‌ شیطان است. همان طوری که شما نوشتید و شیطان هم کارش همین است. مثل این می‌ماند که بگوئیم که چرا ویروس آدم را مریض می کند؟ خب ویروس کارش همین است دیگر. ویروس کارش این است که آدم را مریض کند. شیطان هم کارش همین است که فکر شما را مشغول کند.

اما چه‌کار کنیم که از این افکار نجات پیدا کنیم؟

۱. اهمیت ندهیم. نترسیم. بی‌خیال باشیم.

۲. ذکر "لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم" و "لا اله الا الله" را زیاد بگوئیم.

روزی هم یک بار نماز حدیث نفس را بخوانیم. مثل نماز صبح دو رکعت است.

۳. سر خود را با سدر بشوریم.

۴. مسواک مرتب بزنیم.

۵. ورزش کنیم.

۶. روزه های مستحبی هم‌ بیشتر بگیریم.

این کارها را انجام بدهید ، ان دو مورد اول مهم است. بی خیال بودن و ان دو ذکری که گفتم. ان ها مهم است.

⏪⏪ کانال اصول دین ایتا

استاد رضا محمدی شاهرودی

❓پرونده عمل انسان، چه زمانی بسته می ‏شود؟

🔰پاسخ :

💎 شخصی برق سالن و تالار عروسی را خاموش و فرار می ‏کند. اگر او را برای مجازات دستگیر کنند، کیفر عادلانه زمانی است که تمام حوادث پیش آمده را به حساب آورند. مثلا:

🍃به خاطر تاریکی ظرف‏هایی شکسته شد. دو نفر از پله ‏ها افتادند. سر چند نفر به ستون خورد. شیرینی ‏ها ریخت.

اطفالی ترسیدند و گریه کردند. برای خارج شدن از سالن تاریک، زمان زیادی تلف شد.خانواده ‏های عروس و داماد از مهمان ‏ها خجالت کشیدند.

✳️آری، تمام آثار خاموش شدن سالن، باید محاسبه و بر اساس آن، جریمه تعیین شود.

💠قرآن در این زمینه می‏ فرماید: نکتب ما قدموا و آثارهم ( سوره یس، آیه 12.) هم خود اعمال را می ‏نویسیم و هم آثار آنها را.

در حدیث می‏ خوانیم: هر کس کار خوبی را بنا نهد، پاداش تمام کسانی که به آن کار عمل کنند، بدون آنکه از عامل کم شود، به او داده می‏ شود. همان گونه که اگر کسی راه بدی را به روی مردم باز کند، در گناه تمام کسانی در آن راه پا نهند شریک است.

🔸من سن سنة حسنه عمل بها من بعده کان له أجره و مثل اجورهم من غیر أن ینقص من أوزارهم شیئا ( کنز العمال،حدیث 43079.)

🔹گاهی یک نفر دیگری را سیگاری یا معتاد می‏ کند و دومی نفر سوم را و او نفر چهارم را، نفر اول در گناه نفرات بعدی شریک است.

💠در حدیث می‏ خوانیم: والدین در تمام کارهای خیر فرزندان شریکند و معلم کلاس اول، در پاداش تحصیل دوره ‏های بعد شریک است.

📚پرسش های مهم پاسخ های کوتاه

پرسمان اعتقادی #استادمحمدی

❓پرونده عمل انسان، چه زمانی بسته می ‏شود؟

🔰پاسخ :

💎 شخصی برق سالن و تالار عروسی را خاموش و فرار می ‏کند. اگر او را برای مجازات دستگیر کنند، کیفر عادلانه زمانی است که تمام حوادث پیش آمده را به حساب آورند. مثلا:

🍃به خاطر تاریکی ظرف‏هایی شکسته شد. دو نفر از پله ‏ها افتادند. سر چند نفر به ستون خورد. شیرینی ‏ها ریخت.

اطفالی ترسیدند و گریه کردند. برای خارج شدن از سالن تاریک، زمان زیادی تلف شد.خانواده ‏های عروس و داماد از مهمان ‏ها خجالت کشیدند.

✳️آری، تمام آثار خاموش شدن سالن، باید محاسبه و بر اساس آن، جریمه تعیین شود.

💠قرآن در این زمینه می‏ فرماید: نکتب ما قدموا و آثارهم ( سوره یس، آیه 12.) هم خود اعمال را می ‏نویسیم و هم آثار آنها را.

در حدیث می‏ خوانیم: هر کس کار خوبی را بنا نهد، پاداش تمام کسانی که به آن کار عمل کنند، بدون آنکه از عامل کم شود، به او داده می‏ شود. همان گونه که اگر کسی راه بدی را به روی مردم باز کند، در گناه تمام کسانی در آن راه پا نهند شریک است.

🔸من سن سنة حسنه عمل بها من بعده کان له أجره و مثل اجورهم من غیر أن ینقص من أوزارهم شیئا ( کنز العمال،حدیث 43079.)

🔹گاهی یک نفر دیگری را سیگاری یا معتاد می‏ کند و دومی نفر سوم را و او نفر چهارم را، نفر اول در گناه نفرات بعدی شریک است.

💠در حدیث می‏ خوانیم: والدین در تمام کارهای خیر فرزندان شریکند و معلم کلاس اول، در پاداش تحصیل دوره ‏های بعد شریک است.

📚پرسش های مهم پاسخ های کوتاه

پرسمان اعتقادی ایتا

❓سؤال

سلام و عرض ادب وقت بخیر

در مورد صدقه جاریه و فضلیت آن توضیح بفرمایید و از مصادیق و نمونه های آن توضیح فرمایید و اینکه هرکسی در ساخت مسجد به اندازه دو آجر یا یک پنجره سهم داشته باشد بازم صدقه جاریه برایش محسوب میشود؟

✅ پاسخ:

صدقه جاریه آن کارهایی است که دوام دارد.

یک وقت انسان فرض کن که نماز می‌خوانَد، نماز همان لحظه که خواند دیگر تمام می‌شود، بعدش پرونده اش بسته می‌شود.

وقتی از دنیا رفت دیگر پروندۂ نمازهایی که می‌خواند بسته می‌شود.

یک وقتی نه، یک مسجدی که می‌سازد، مادامی که آن مسجد باز است و مردم، آنجا نماز میخوانند، پرونده اش باز می‌مانَد و ثوابَش به حسابش نوشته می‌شود.

بناهای خیر مثل مسجد مدرسه ساختمانهایی مثل بیمارستان و چیزهایی که مردم از آنها استفاده میکنند[یعنی]عام المنفعه باشند؛ جاده و نهر آب مثلا، قنات، درختی که انسان می کارَد و مردم از سایه اش استفاده می کنند، علمی که[یک فرد] تولید می‌کند، کتابی که می‌نویسد، شاگردهای که تربیت می‌کند، فرزند صالحی که از خودش باقی می‌گذارد، سنّت حَسنه ای که از خودش باقی می‌گذارد؛ اینها می‌شود صدقات جاریه.

🖊پیاده شده از صوت استاد

⏪⏪ کانال اصول دین

استاد محمدی⬇️⬇️

💐

بسم الله الرحمن الرحیم

اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ

لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ

اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ

🔮خواندن آیت الکرسی در هر روز🔮

حضرت رسول (ص) فرمود :عظیم ترین آیه ای که در قرآن واقع شده است آیت الکرسی است. هرکس آن را تلاوت نماید، حق تعالی دو فرشته مامور کند تا اعمال نیک او را در نامه ی عملش بنویسند و کارهای بد او را محو نمایند تا روز دیگر که آیت الکرسی را بخواند. ( خلاصه منهج الصادقین ج1 ص 155 )

🔮خواندن 100 مرتبه آیت الکرسی🔮

امام رضا (ع) فرمود :که پیامبر(ص) فرموده اند :که هرکسی آیت الکرسی را صد بار بخواند، مثل کسی است که خداوند را در تمام عمر خود، عبادت و بندگی کرده است. ( نور الثقلین ج1 ص 256 )

🔮خواندن 1 تا 5 بار آیت الکرسی🔮

پیامبر (ص) فرمود :هر کس یک بار آیت الکرسی بخواند خداوند فرشته ای فرستد تا او را حفظ کند تا اینکه 5 بار بخواند پس خداوند می فرماید او را واگذارید من خودم او را حفظ می کنم و خداوند او را از تمام موارد ضرر و خطر  حفظ خواهد کرد. (معراج المومن  ص 19 )

🔮ثواب آیت الکرسی🔮

امام صادق(ع):کسی که یک بار آیت الکرسی را بخواند ، خداوند او را از هزار بدی و ناگواری دنیا و هزار بدی و ناگواری آخرت دور می کند که آسان ترین ناراحتی دنیا، فقر و آسان ترین ناراحتی آخرت، عذاب قبر است و من به امید ارتقا درجه و مقامم آن را می خوانم. ( تفسیر شریف برهان )

2810