2777
2789

دخترم کلاس پنجمه و از کلاس سوم داره می‌ره کلاس زبان

حدود یک سالی خوب پیش رفت ولی هر چی جلوتر اومدن سخت تر شد و یادگیریش کمتر

هفته ای سه روز باید بره کلاس و درسهای مدرسه اش هم هست، گاهی برای درسهایش هم وقت کم میاره 

یه جوری شده که دیگه دوست نداره بره کلاس زبان و هر روز میگه منو نفرست کلاس 

از یه طرف میگم حیفه که نره چون براش تکرار نمیشه و هر چی هم یاد گرفته فراموش می کنه و کلی هم تا الان هزینه کردم

از یه طرف هم دلم می سوزه چون تحت فشار و استرسه

بهم بگین چکار کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم درسهای مدرسه سنگین نیستن..با برنامه ریزی خوب و صرف نظر از یکسری تفریحات غیرلزوم میشه به درس و تفریح و همه چی رسید
کلاس زبان هم براش خوبه..چه موسسه ای میره؟ و الان سطحش چند هست؟

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

اگر میتونید هفته ای یکبار کلاس زبان آنلاین یا خصوصی براش در نظر بگیرید که روز پنجشنبه باشه... بعدم از الان برای استرس درسی خیلی زوده، بهش بگید اینقدر درس خواندن رو جدی نگیره ما این همه سختی کشیدیم نتیجه ش چی شد... 

پسر من سوم بود چهار ترم رفت کرونا اومد دیگه نشد بره الان کلاس هشتم هست  ثبت نامش کردم

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

منم یادمه اون زمانا که هم سن دخترتون بودم اینطوری شده بودم و واقعا افتضاح بدم میومد یکی از دلایلش هم کلاسی هام بود و دومین دلیلش خستگی بعد مدرسه و عدم علاقه خلاصه یه مدت استراحت دادم به خودم و نرفتم و دوباره رفتم اوکی شدم

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

ول نکنه هاااا.لطفا لطفا نذار ول کنه.منم دقیقا به همین دلیل کلاس زبانو ول کردم.و الان که۲۰سالمه چقددد حسرت میخورم.حتی درسای مدرسه رو کم بذاره براشون ولی زبانو ادامه بده.چن سال دیگه ازت تشکر میکنه.ما چن تا رفیق بودیم همه میرفتیم کلاس زبان.همه وسطش ول کردیم.فقط یه نفرمون با زور باباش رفت.الان میگه واقعا مدیون بابامم.ولی ما کسی نبود برامون بگع که ول نکنیم.ولی شما این اشتباهو نکنید

و اون رفیقم الان دیپلم زبانشو گرفته و تدریس میکنه.ماهم که مثلا برا درسای مدرسه از زبان گذشتیم همچنان پشت کنکور:))))تازه زبان علاوه بر تقویت اعتماد به نفسش،میتونه یه عالمه فیلم ببینه.یکی بت بگه برام ترجمه کن انگیزه میگیره.خیلی هم رو کنکور و مدرسه تاثیر داره

2810