کبری_زن_اصغر_سبیل مدیر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 2062 عنوان چرا پیشیونیم اینقدر زشت و نامرتب و کجه بیایین عکس کذاشتم | مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 22 پست چکارش کنم خوب شه🤕🤕چه مدل مویی میاد بهم به نظرتون🤕 🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻 1403/08/02 | 21:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کبری_زن_اصغر_سبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 2062 فکر کنم با لیزر بتونن درستش کنن برو دکتر پوست ببین چی میگه چجوری با لیزر؟؟عیبش چی بود به نظرت😢🤕 🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻
کبری_زن_اصغر_سبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 2062 چتری کج چطور ؟ نمیدونم بعضی وقتا میاد بعضی وقتا نه 🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻
کبری_زن_اصغر_سبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 2062 چتری کج چطور ؟ دوست دارم بالا یه جا ببندمشون ولی متاسفانه بهم نمیادشلخته باشم بیشتر بهم میاد 🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻
emily_blunt عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 7195 نمیدونم بعضی وقتا میاد بعضی وقتا نه برو آرایشگاه ی بار برات درست کنه یاد میگیری نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨
کبری_زن_اصغر_سبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 2062 برو آرایشگاه ی بار برات درست کنه یاد میگیری ارایشگاه که برم هم وسط میاد هم کجمشکلم اینه بالا نمیتونم ببندمشون از یه طرف موهام کم حجم دیده میشن بالا ببندم بعضیا چکار میکنن اونقدر زیاد و وفی هستن از جلو وقتی یه جا میندن؟ 🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻
emily_blunt عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 7195 دوست دارم بالا یه جا ببندمشون ولی متاسفانه بهم نمیادشلخته باشم بیشتر بهم میاد گفتم برو آرایشگاه ی مدل برات کوتاه کنه با براشینگ یاد میگیری چ جوری مرتبش کنی نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨
emily_blunt عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 7195 ارایشگاه که برم هم وسط میاد هم کجمشکلم اینه بالا نمیتونم ببندمشون از یه طرف موهام کم حجم دیده میشن ب ... این مشکل منم هس وقتی دم اسبی میبندم شقیقه هام خالیه حس کچلی دارم 🤦😐برا همین همیشه فرق باز میکنم 🤕 نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨
کبری_زن_اصغر_سبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 2062 این مشکل منم هس وقتی دم اسبی میبندم شقیقه هام خالیه حس کچلی دارم 🤦😐برا همین همیشه فرق باز میکنم 🤕 نه من شقیقه ها نه فرم پیشونیم و حجم موهام منظثرمه 🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻