2777
2789

چندین بار اینکارو کرده

یا برده گذاشتتم اونجا حالت طلبکار به خونوادم گفته اینم از دخترتون که به حرف من گوش نمیکنه

یا بارها تهدیدم کرده توی ماشین خودم التماس و منت کشی کردم که اینکارو نکنه 

مرد سالاره

معتقده زن باید بحرف مرد گوش کنه 

شمر نیست زیاده روی هم نکنم و از حق نگذرم

ولی چه کنم مرد سالاره حرف حرفه خودشه

اصصصصلا بابت این تهدیدا خودش رو مقصر نمیدونه و همیشه منو‌مقصر میکنه 

میگم هری

اینجا جهیزیه منه

خودت برو گم شو

بحث خونه نیست مگه؟

اجاره اس میررم مثل سگ کار میکنم !

خونه خودته تا زمانی ک طلاقم ندادی اینجام

تمااااااام

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..  تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من با روی باز استقبال میکنم برای اینکه منو ببره خونه بابام اینو جدی میگم ،نه اینکه مرد خوبی نباشه ،اتفاقا خیلی هم ادم خوب و شریفیه و عاشقانه دوستش دارم ولی اگه یه روزی بگه میبرمت خونه بابات با کمال میل میگم‌ببر

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

چون می‌دونه حمایتی ازت نمیشه و بهش وابسته ای این حرفارو میزنع 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

والا چون هر کسی یه اخلاق داره من باشم خودم میرم

البته اگه مشکلی هست میدونی بی جهت میری رو مخش سعی کن درستش کنی وگرنه سعی کن بری چون با تهدید نمیشه زندگی کرد 

من باشم بگه برو درجا میرم البته که اون باید بره

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

ببین اگه سرمسائل مهمه و واقعا چیزای که میگه درسته کوتاه بیا ولی اگه سر هرچیز کوچیکی اینجوری میکنن‌و پیشنهاداتش اشتباهه و آسیب میزنه به زندگی تلاش کن درستش کنی نشد و نتونسی بسازی رها کن