2777
2789
عنوان

انگیزه ای ندارم برای تولد بچه ام

167 بازدید | 14 پست

خانواده ها اصرار دارن تولد بگیرم ؛ خودشم خوشحاله

کلا ده نفریم

اما موندم این خونه ترکیده رو چطور تمیزکنم؟!

با بچه و درس و کار 

از طرفی نباید اجسام سنگین بلند کنم

همسرم ک ماموریته

و کسی ندارم ک کمک بگیرم

چ کنم؟!

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

تو کافه تولد بگیر واسش 

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تا رسیدن به اهداف ۱۴۰۳🥂شروع زندگی جدید و واقعی برای ساختن یه فرد و زندگی بی نقص از 1403/8/23...💣مگه میشه از رویام دست بکشم؟خدایا کمکم کن بلند شم ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
رستوران بگیر

نه سرده و اونجا راحت نیستیم کلا

خانواده ما شلوغ و اهل بزن و برقص هستن

اما شام از بیرون میگیرم و کیک ودسر همه سفارش میدم اما من موندم و این خونه!

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
من امشب تولدمه هیچ کاری هم نکردم همسرم هم سرکاره

والا منم تولد بچه امه و گرنه خودمون ک ...‌

خونه‌ی مادرتینا یا مادرشوهرتینا بگیر

میدونم هیچکدومشون راضی نیستن بریز و بپاشم رو ببرم اونجا و حق میدم 

زنگ بزن کمکی بیاد خونتو تمیز کنه

نتونستم کسی رو پیدا کنم

یکی از قبل میشناختم کلی افاده اومد ک دیر گفتی و جوابش نه بود

میدونم هیچکدومشون راضی نیستن بریز و بپاشم رو ببرم اونجا و حق میدم

خب پس حداقل بیان کمکت کنن اگر میتونن البته، اگرم نه کمکی بگیر یکی دوروزه جمع کنه برات ، چون واقعاااا زحمت داره منم تولد بچم بود شوهرم صبح تا شب سرکار منم منع کار بودم مادرهمسرم اومد همه کارامو کرد خواهرش هم اومد عصرونه‌ی تولد رو گذاشت و مهمونی رو گذروندیم هر جور بود ولی باز پدرم درووومد هرچی باشه بازم زحمت داره منم مهمونام نمیدونستن باردارم نگفته بودم فقط خانواده ها میدونستن

2810