2777
2789
نوزاد من خیلی صورتش وگردنش دونه زده دلیلش چیه

نوزاد منم زده

صورتش و وسط پاهاش

میگن از گرمیه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم بچه شما کولیک داره؟

سلام 

از ادرارش میتونی متوجه بشی

پسرمن شیرخواره بود یه سری دکترش بهم گفته بود میگفت ازادرار کردن بچه میتونی بفهمی تغذیه اش توروز درسته یانه

میگفت حداقل باید پنج یا شیش در روز پوشک پراز ادرار نوزاد رو عوض کنی

چکار کنم بنظرتون اخه وزنم زیاد نگرفته

خوب که وزن گرفته

معمولا هر ماه بین ۷۰۰ تا ۹۰۰ گرم وزن میگیرن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
پس میدونی آلرژی داره درسته؟؟چه شیرخشکی میدی؟؟

اره میدونم دکتر شیر خشک واسش تجویز کرد پیدا نمیشه یه بار خریدم دیگه پیدا نکردم دوباره نان یک میدم صورتش پر از دونه قرمز شده 

اره میدونم دکتر شیر خشک واسش تجویز کرد پیدا نمیشه یه بار خریدم دیگه پیدا نکردم دوباره نان یک میدم صو ...

به ترتیب اینارو پیدا کردی بده

پپتی جونیور.پپتی.نان اچ آ. آپتامیل اچ آ.. ببلاک اچ آ.. سیمیلاک توتال کامفورت

دوتای اول کمیاب شده بسکه آلرژی زیاد شده تو بچه ها

بعدیا بهتر گیر میاد

من شیر بز میدم خودم

ولی اصلا توصیه نمیکنم کسی به عنوان شیر اصلی بده

چون شدیدا یبوست زاست در حد شقاق مقعد

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
اره میدونم دکتر شیر خشک واسش تجویز کرد پیدا نمیشه یه بار خریدم دیگه پیدا نکردم دوباره نان یک میدم صو ...

بیا تاپیک آخرم اگه هنوز سوالی داری

برای بقیه اونجا توضیح دادم

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
اشتباه ما مادرا همینهخودت یه پارچ شیر بردار از صبح تا شب بخور ببین چطور حالت بدمیشه😅😅سینه ی بی شیر ...

سینه م شیر داره ولی هرچی مک میزنه شیر تموم یا کم نمیشه

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 
سلام از ادرارش میتونی متوجه بشیپسرمن شیرخواره بود یه سری دکترش بهم گفته بود میگفت ازادرار کردن بچه م ...

اره همینو ب منم گفت 

ولی منظور شون از پر ادرار چقدره

چقد سنگین بشه 

بله کله پاچهآبگوشتبادام درختی عسلاگه نوزادت دختره قطره شیرافزااردهکنجدتخم مرغسردی اصلا نخور

استفراغ پنیری یعنی اضافه خوری کرده؟ 

خب مگه نوزاد چقدر شیر میخوره عزیزم

من زایمان اولم اینقدر شیر داشتم تو بیمارستان میدوشیدم میدادم به بقیه نوزادا 

سر دوتا ی بعدی به زور شیرافزا شیر داشتم😅

ببین اگه هرروز مدفوع میکنه به اندازه جیش میکنه یعنی میخوره

2810