2777
2789
عنوان

لکنت ناگهانی

150 بازدید | 17 پست

پسر ۳ سالم لکنت ناگهانی گرفته 

نمیدونم باید چیکار کنم 

حالم خییییلی بده 

توروخدا اگ تجربه ای دارین کمکم کنین 

خوب میشه؟؟؟؟؟

نمیدونم چرا اینجوری شده یهو

اگه یهو شده خوب میشه 

پسره دختر خالم تا کلاس سوم لکنت زبون داشت الان عالی حرف میزنه مشکلی نداره

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
[QUOTE=357921844]از چیزی ترسیده لابد[/QUOTEنمیدونم 🥲چیکار کنم خوب شه؟برا ترسش چیکار کنم😭

چن وقته اینجوری شده؟

خودت احساس میکنی از چی ترسیده؟

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

اگر شوکه نشده ، از چیزی  نترسیده،  استرسی بهش وارد نشده و اگر واقعا بی دلیل هست ولی ادامه داره ،  حتما متخصص مغز و اعصاب ببر و اسکن و ام آر ای بده

نمی ترسونمت فقط چون دقیقا این اتفاق رو برای عزیزی با چشم دیدم بهت راهکار دادم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
۱۰ روزی میشه خودم فک میکنم ترسیده و استرس داره نمیدونم درست فک میکنم یا ن

صدرصد ترسیده

حتما یه دکتر ببرش 

ایشالا که چیزی نیس خوب میشه

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
2810