2777
2789
عنوان

خواب کودک 18ماهه

239 بازدید | 25 پست

مامانا میشه بگید بچه ها کی خوابشون بهتر میشه .پسرم 18ماهششه خیلی شب تا صبح بیدار میشه و ازون ور هم پنج و نیم شیش دیگه بیداره واقعا احساس کسلی دارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدیدا یه بار بعضی شبا هم بیدار نمیشه نمیدونم چجوری از شیر بگیرمش خیلی سخته برام

خیلی خوبه بخدا من تا صبح حداقل شیش بار بیدار میشم بعد یه موقع هایی هم گریه می‌کنه بغل میخواد

خیلی خوبه بخدا من تا صبح حداقل شیش بار بیدار میشم بعد یه موقع هایی هم گریه می‌کنه بغل میخواد

بیدار میشه شیر میخاد ؟ شیر خودتو میدی بهش؟؟ 

آره خیلی بده من ببین مشکلش چیه شاید جاییش درد بگیره 

منم یه خانومه تو مرکز بهداشت دیدم میگف بچم ۶ صب بیدار میشه دیگه نمیخابه خانومه میگف کلافه شدم حال نداشت اصن 

چجوری دیگه شبا شیر نمیدادی ؟؟؟ مگه میشه بچه گرسنه نمیشد؟؟

کم کم کمش کردم تا دیگه عادت‌کرد بدون شیر‌خوردن بخوابه بعدم شیش ماهگی دیگه غذا میخورد اخر شب سیر‌و‌پر‌بش شام‌میدادم‌. بچه از سر عادت شبا پامیشه سراغ شیرو‌میگیره وگرنه اگه غذا بخوره همون یه وعده شیر اخر شب کافیشه 

حالا من چجوری بچمو از شیر بگیرم؟؟

تو این یکی بی تجربم 😁

چون پسرم خیلی سرتق بود یه روز‌بهش دیگه شیر‌ندادم یه جوری سراغشو‌نگرفت که انگار میگفت برو عامو من باج نمیدم شیر نمیدی نده منتتو نمیکشم 😁

2810