2777
2789
عنوان

بچه ها باردار بودن خیلی حال میده مگه نه 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 35 پست

خوبیاش:

توجه اطرافیان ، هیچ کس ازت توقع کار کردن نداره

خوراکیای خوشمزه 

تکونای نی نی😍😍😍

بدیاش:

پادرد و کمردرد

حالت تهوع و بالا آوردن

معده درد و مزه ی ترشی و تلخی مداوم تو دهن

نمیتونی درست و راحت بخوابی

با همه ی سختیاش عاشق دوران بارداریم😍

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وایسا!✋داری رد میشی یه نگاه به امضام کن. نگاه کردی؟ جون من؟ چه بچه خوب و حرف گوش کنی هستی! 😘 حالا که انقدر خوبی یه صلوات بفرست. فرستادی؟ بابا تو دیگه کی هستی خیلی دمت گرمه. 🤩 حالا میشه یه سلامم به امام زمانمون (عج) کنی و لبخند بزنی؟ 🙂 مطمئنم خیلی خوشحال میشه یادش کنی. ☺️ دیگه خیلی مشتی شدی بام رفیق شدی یه کار دیگه هم بکن. 🙃 لطفا سعی کن برای خوشحالی امام زمان (عج) یه قدم هرچند کوچیک تو زندگیت برداری. 🫂 سخته ولی تو برای منه غریبه اینهمه ارزش قائل شدی متنم رو خوندی، بد نمیشه یکم بری دنبالش ببینی خدا تو قرآن چی گفته ائمه چی گفتن شاید بتونی به حرفشون عمل کنی 🌱 اونا جز خوبی چیزی برای ما نمیخوان 🫶 اگرم حال نداری بری بخونی عیب نداره، چندتا کاری که میدونی عمل کن. 😉 از هر ده باری که خواستی گناهی کنی یه بارشو انجام نده، از جایی رد میشی آشغال زمین نریز، تو خیابون لبخند بزن، یه گناهو برای سه روز یا یه هفته انجام نده مثلا دروغ نگو، شب جمعه ها یه خط قرآن بخون، چمن رو لگد نکن، از همین کارای کوچیک که از پس هرکسی برمیاد :) با نیت هدیه ثوابش به امام زمان (عج) 🌱 میشه برای سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستی🤗🌹
خوبیاش:توجه اطرافیان ، هیچ کس ازت توقع کار کردن ندارهخوراکیای خوشمزه تکونای نی نی😍😍😍بدیاش:پادرد و ...

خوبی‌ هاش می ارزه به بدی هاش

خوشبحالت 

دعا کن قسمت منم بشم عاشق بچه ام

تو رو خدا برا حاجت دلم صلوات بفرستید 🥺🤲🏻❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عطش گرمایی ک تجربه میکنی تو تابستون ،تغییرات هرمونی بعد زایمان مثل ریزش مو،کدری پوست و...،بدخوابی های ماه های اخر اینام هست

انرژی منفیت رو برام ریپلای نکن لطفاااا،مرسی😘              👧 عاشق کتاب خوندن📖،موسیقی گوش کردن🎧و عکاسیم📸///💖🌱خدایا بخاطر همه چی شکرت

خوبی‌ هاش می ارزه به بدی هاشخوشبحالت دعا کن قسمت منم بشم عاشق بچه ام

بله درسته🌹

ان شاءالله قسمت شما و هرکسی که دلش بچه میخواد بشه😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وایسا!✋داری رد میشی یه نگاه به امضام کن. نگاه کردی؟ جون من؟ چه بچه خوب و حرف گوش کنی هستی! 😘 حالا که انقدر خوبی یه صلوات بفرست. فرستادی؟ بابا تو دیگه کی هستی خیلی دمت گرمه. 🤩 حالا میشه یه سلامم به امام زمانمون (عج) کنی و لبخند بزنی؟ 🙂 مطمئنم خیلی خوشحال میشه یادش کنی. ☺️ دیگه خیلی مشتی شدی بام رفیق شدی یه کار دیگه هم بکن. 🙃 لطفا سعی کن برای خوشحالی امام زمان (عج) یه قدم هرچند کوچیک تو زندگیت برداری. 🫂 سخته ولی تو برای منه غریبه اینهمه ارزش قائل شدی متنم رو خوندی، بد نمیشه یکم بری دنبالش ببینی خدا تو قرآن چی گفته ائمه چی گفتن شاید بتونی به حرفشون عمل کنی 🌱 اونا جز خوبی چیزی برای ما نمیخوان 🫶 اگرم حال نداری بری بخونی عیب نداره، چندتا کاری که میدونی عمل کن. 😉 از هر ده باری که خواستی گناهی کنی یه بارشو انجام نده، از جایی رد میشی آشغال زمین نریز، تو خیابون لبخند بزن، یه گناهو برای سه روز یا یه هفته انجام نده مثلا دروغ نگو، شب جمعه ها یه خط قرآن بخون، چمن رو لگد نکن، از همین کارای کوچیک که از پس هرکسی برمیاد :) با نیت هدیه ثوابش به امام زمان (عج) 🌱 میشه برای سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستی🤗🌹

من بارداریم خیلی بد بود

استراحت مطلق مطلق

جفت پایین

باور میکنی هیچ چیز خوشمزه ای هم برام نگرفت😬

چون‌خونه مامانم استراحت بودم میگفت من هرچی بگیرم خانوادت هم میخورن نمیشه بگیرم‌اونا بمونن نگاه کنن که.

فقط یادمه برام نیم کیلو پسته خام گرفت خودش

میوه هم هرچی در میومد بابام میگرفت برام😭😭😭😭😭

تاپیکت زخم دلمو تازه کرد

عطش گرمایی ک تجربه میکنی تو تابستون ،تغییرات هرمونی بعد زایمان مثل ریزش مو،کدری پوست و...،بدخوابی ها ...

خب بله تغییرات زیادی تو بدن مادر رخ میده

عطش گرمایی ک تجربه میکنی تو تابستون ،تغییرات هرمونی بعد زایمان مثل ریزش مو،کدری پوست و...،بدخوابی ها ...

من مدام احساس تشنگی دارم،نمیتونم زیاد آب بخورم حالم بد میشه

موهامم تقریبا نصف شده ،همه جای خونه موهای من ریخته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بارداریم خیلی بد بوداستراحت مطلق مطلقجفت پایینباور میکنی هیچ چیز خوشمزه ای هم برام نگرفت😬چون‌خون ...

آخیی عزیزم ببخشید نمیخواستم کسی رو ناراحت کنم 

بنظرم نباید میرفتی خونه مامانت 

خونه خودت استراحت میکردی مامانت هر روز میومد کمکت میکرد و میرفت

چطوری دلت میادد بچه مخصوصا نوزاد خیلی دوست داشتنیه

تو خیلی داری احساسی به قضیه نگاه میکنی به مسئولیتاش و بدبختیاش چه قبل به دنیا اومدن چ بعدش هم فکر کن کنار دوست داشتنی بودنش 

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک زدم و توی عنوان به طور واضح یه قشر خاصی رو مخاطب قرار دادم، مثلا نوشتم دخترای مجرد بیاید، یا دانشجو ها بیاید، لطفا فقط همون عده بیان و توی تاپیکایی که بهتون مربوط نمیشه داخل نشید و کامنت متفرقه نذارید چون جوابی بهتون داده نمیشه و ارجاع داده میشین به این امضا. با رعایت این چیزی که گفتم چه توی تاپیکای من چه بقیه تاپیک ها با شعور تر و با شخصیت تر بنظر میاید (و بالعکس) 😊 و همچنین وقتی تاپیک میزنم یعنی یه سوالی دارم پس سوالمو با سوال جواب ندید و اگر فقط جوابمو میدونید کامنت بذارید!!!

تو خیلی داری احساسی به قضیه نگاه میکنی به مسئولیتاش و بدبختیاش چه قبل به دنیا اومدن چ بعدش هم فکر کن ...

آره شوهرمم همینو میگه 

میگه تو فک میکنی بچه فقط باهات بازی میکنه

ولی سختی هم داره 

ولی من نمیدونم چرا فقط میگم خدایا زود تر بده 

دوران حاملگی بدترین دوران عمرم بود خیانت شوهرم بد رفتاری و بی توجهی هاش رفتار بد مادرشوهرم که متاسفانه تو یه خونه هستیم کل نه ماه رو گریه کردم و تا شب قبل عمل تموم کارهای خونه رو انجام دادم وای به روزی که یه کارم میموند مادرشوهر آبروم رو میبرد بعد عمل هم فقط 7روز استراحت کردم گفت بسه دیگه پاشو ناز نکن من نمیتونم کار کنم

در من دردیست که فقط خود دانم و بس🥲
2810