2777
2789
ما چادر همه رنگی داریم😐قدیما مگه ندیدی چادرای ابی و سفیدم بوده تو این فیلمای تاریخی

اره میدونم ولی منظورم اون چادرا نبود این چادرا که برا بیرون می‌پوشن 

تا ابد عاشقتم تهیونگ 💜🤟🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم ولی خب هیچکودوم رنگا مث مشکی اونجور پوشیدگی ندارن آدمم یکم لاغرتر نشون میده

و بله مشکی ام رنگ عشخههه

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

افتضاحه  من مامانم و خالم چادری بودن ولی جفتشون گذاشتن کنار گفتن دلمون میگیره همش هرجا میریم سیاهیم مگه اینکه کیفمونو بگیریم دستمون  شوهرمم میگه شبا که رانندگی میکنم از این زن چادریا میترسم یه دفعه میان وسط خیابون درست پیدا نیستن

یه روز من دلم میگیره یه روز تو  پس هوای دل همو داشته باشیم 💚💙💛
خو مانتو هم مشکی هست هم رنگی ولی چادر همش مشکیه

منظورمو متوجه نشدی ..

میگم با وجود مانتوهای رنگی ، بازم بیشتر خانوما مانتو مشکی تن میکنن تا جلب توجه نکنن

با این توصیف، چادری ها مشخصه خب چرا چادر سر میکنن دیگه 

اولین دلیلش اینه که کمتر جلب توجه کنن 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
شما رنگی سر کن مشکلی نداره

داره سوال میکنه چرا باید اینجوری باشه تو نی نی سایت میخوان همو قورت بدن😐 

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)